Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Gore-Tex

När vildmarken lockar och väderförhållandena blir utmanande, är Merrells skor med Gore-Tex teknologi det ultimata valet för äventyrare som vägrar att låta elementen sätta gränser för sina drömmar. Dessa skor är inte bara skydd mot väder och vind, de ger dig ävenobegränsad frihet, där varje steg är en triumf över naturens krafter.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Pris
Sortera efter

5 träffar.

Shoppa skor från Merrell med Gore-Tex membran online

När vildmarken lockar och väderförhållandena blir utmanande, är Merrells skor med Gore-Tex teknologi det ultimata valet för äventyrare som vägrar att låta elementen sätta gränser för sina drömmar. Dessa skor är inte bara skydd mot väder och vind, de ger dig ävenobegränsad frihet, där varje steg är en triumf över naturens krafter.

 

Varumärket Merrell har tagit vattentäthet till en ny nivå genom att införliva den avancerade Gore-Tex teknologin i sina skor. Gore-Tex membranet fungerar som en barriär mot vatten samtidigt som det tillåter fukt att ventileras ut, vilket skapar ett mikroklimat inuti skon som håller dina fötter torra och bekväma. Naturens utmaningar möts med elegans när varje steg i Merrells Gore-Tex skor blir ett statement om komfort och prestanda.

 

Oavsett om du stiger upp mot bergstopparna, vandrar genom fuktiga skogar eller utforskar stigar i regnet, är Merrells Gore-Tex skor redo för varje terräng. Deras överlägsna konstruktion och Gore-Tex teknologi gör dem till allvädersföljeslagare som ger dig självförtroende att ta på dig utmaningar oavsett väder.

 

Medan Gore-Tex skapar en vattentät barriär, förblir Merrells skor andningsbara. Detta är inte bara ett skydd mot regn; det är en teknologi som höjer din utomhusupplevelse genom att hålla dina fötter ventilerade och bekväma, oavsett hur intensiv din aktivitet blir. Merrells Gore-Tex skor har inte bara överlägsen vattentäthet och andningsförmåga, de erbjuder också exceptionellt grepp. Med sulor utrustade för maximalt fäste kan du vara säker på att varje steg kommer att vara stabilt och tryggt, även när marken blir utmanande.

 

Trots att de är kraftpaket för prestanda, överraskar Merrells Gore-Tex skor med sin lätta konstruktion. Varje steg känns fjäderlätt, vilket gör dem idealiska för långa dagar på stigen. Du behöver inte kompromissa med vikten för att få vattentäthet och prestanda. Så när du stiger in i vildmarken eller navigerar genom stadens gator i ett plötsligt regn, kom ihåg att varje steg i Merrells Gore-Tex skor är ett uttryck för ditt mod, en förklaring av din uthållighet och en vandring genom en värld av äventyr.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.