Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Moab

För den äventyrslystna själen, för den som söker stigar okända och höjder oupptäckta, är Merrell Moab en trogen följeslagare på resan. Varje steg i Merrell Moab är ett steg mot det okända och en möjlighet att utforska världen runt omkring dig.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Pris
Sortera efter

6 träffar.

Shoppa Merrell Moab online

För den äventyrslystna själen, för den som söker stigar okända och höjder oupptäckta, är Merrell Moab en trogen följeslagare på resan. Varje steg i Merrell Moab är ett steg mot det okända och en möjlighet att utforska världen runt omkring dig.

 

Merrell Moab är ingen slumpmässig skapelse, de är resultatet av noggrann forskning och innovativ teknologi. Med en överlägsen sula och ventilator-teknologi erbjuder Moab en oöverträffad komfort och luftcirkulation, vilket gör dem idealiska för vandring, terränglöpning och äventyr i alla dess former. Oavsett om du stiger upp mot bergstoppar eller utforskar skogsvägar, kommer Moab att vara din pålitliga följeslagare.

 

En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos Merrell är dess förmåga att smälta samman med dina fötter som en andra hud. Det är som att varje steg är omfamnat av skornas ergonomiska design och stötdämpande egenskaper. Du kommer att glömma att du har på dig skor! Vilket är en helt underbar känsla när man är ute och promenerar eller ger sig ut på vandring i terräng. 

 

Merrell Moab hos Scorett

Förutom sin överlägsna prestanda är Merrell Moab en stilikon i sig. Med eleganta linjer och sofistikerade detaljer behöver du inte offra stil för funktion när du bär Moab - du får båda. Vi på Scorett erbjuder ett brett sortiment av modellen Moab från Merrell. Klicka hem dina favoriter redan idag eller besök din närmsta Scorettbutik för personlig service!

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.