Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Vandringsskor & Kängor

Merrells vandringsskor och kängor de pålitliga följeslagarna som tar dig dit du vill utan några kompromisser. Dyk in i en värld av Merrells vandringsskor och kängor, och upptäck den sköna komforten och stabiliteten som Merrells skor är kända för. 

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Pris
Sortera efter

6 träffar.

Shoppa vandringsskor och kängor från Merrell

Merrells vandringsskor och kängor de pålitliga följeslagarna som tar dig dit du vill utan några kompromisser. Dyk in i en värld av Merrells vandringsskor och kängor, och upptäck den sköna komforten och stabiliteten som Merrells skor är kända för. 

 

Varje par vandringsskor och kängor från Merrell är resultatet av noggrann design och avancerad teknologi. Den ergonomiska formen och sulans konstruktion är skapade för att ge optimalt stöd och stabilitet. Oavsett om du klättrar uppför berg, vandrar genom skogar eller utforskar dalar, är Merrells design som en skräddarsydd passform för äventyr.

 

Varumärkets engagemang för prestanda återspeglas i de teknologier som införlivas i varje par vandringsskor och kängor. Vibram-sulor för överlägset grepp, andningsbara material för komfort och vattentäta membran för att hålla dina fötter torra i alla förhållanden. Varje innovation är en nyckel till att övervinna naturens utmaningar. Oavsett om du står inför steniga stigar, sandiga öknar eller leriga stigar, har Merrells vandringsskor och kängor kapaciteten att tackla varje terräng. Deras mångsidighet gör dem till en oumbärlig partner för de som söker äventyr, oavsett om det är en dagstur eller en lång expedition.

 

Sköna vandringsskor från Merrell hos Scorett

Dessa skor har inte bara fokuserat på prestanda utan har även lyckats skapa vandringsskor och kängor som är stilfulla och mångsidiga. Från klassiska färger till moderna detaljer är varje par en förlängning av din personliga stil, vilket gör att du kan uttrycka dig även när du är mitt ute i naturen. Så när du tar på dig ett par Merrells vandringsskor eller kängor, kom ihåg att du inte bara förbereder dig för en vandring; du inleder en resa. Varje steg blir ett uttryck för ditt mod, varje stig blir en del av din berättelse, och varje topp blir en seger. 

 

 

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.