Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/varumarken/sweeks/svensktillverkade-skor

Svensktillverkade skor

Sverige är känt för sin unika kombination av naturlig skönhet och framstående hantverkstraditioner. Inom skoindustrin har svenska tillverkare länge stått för hög kvalitet, hållbarhet och stilren design. Med stolthet och precision fortsätter svenska skomakare att leverera skor av exceptionell kvalitet.

En kombination av kvalitet och tradition. 

Sverige är känt för sin unika kombination av naturlig skönhet och framstående hantverkstraditioner. Inom skoindustrin har svenska tillverkare länge stått för hög kvalitet, hållbarhet och stilren design. Med stolthet och precision fortsätter svenska skomakare att leverera skor av exceptionell kvalitet.

 

När det kommer till svensktillverkade skor, är en av de mest framstående egenskaperna noggrannheten i tillverkningsprocessen. Varje steg, från urval av material till skärande, montering och slutgiltig finjustering, genomförs med omsorg och skicklighet. Skomakarna använder sig ofta av genuina material som äkta läder och hållbara tyger för att säkerställa att skorna håller länge och åldras vackert.

 

Hållbarhet är också en viktig faktor inom svensk skotillverkning. Medan massproduktion och konsumism har blivit allt vanligare, har svenska skotillverkare fortsatt att prioritera kvalitet över kvantitet. Genom att tillverka skor av högsta standard och använda sig av noggrant utvalda material bidrar de till en mer hållbar konsumtion. Svenska skor är inte bara till för att vara moderiktiga, utan också för att hålla över tid och vara en investering i hållbara klädesplagg.

 

När du bär svensktillverkade skor från SWEEKS kan du vara stolt över att stödja den inhemska produktionen och den unika svenska skotraditionen. Varje par skor berättar en historia om kvalitet, skicklighet och engagemang för att bevara det bästa av svenskt hantverk. Och genom att välja svensktillverkade skor bidrar vi också till att bevara ett levande skomakaryrke och säkerställa att denna ädla konstform fortsätter att blomstra.

 

SWEEKS tolkning av den svenska träskon.

Den svenska träskon är en tidlös symbol för tradition och funktionalitet. Svenska träskor, eller "trätofflor" som de ibland kallas, är en ikonisk del av Sveriges kulturella arv. Dessa robusta skor har en lång historia och har fungerat som ett pålitligt och praktiskt fotbeklädnad i århundraden. Med sin unika design och tidlösa charm är svenska träskor både ett modeuttryck och en symbol för traditionell svensk livsstil.

 

Träskor tillverkas vanligtvis av massivt trä, såsom björk eller al, och har en karakteristisk form med en hård sula och ett övre snitt i trä som håller foten på plats. De är lätta att ta på och av, vilket gör dem praktiska för snabba och enkla skobyten. 

 

Varumärket SWEEKS erbjuder fina träsandaletter i flera modeller och olika färger. Det alla skor har gemensamt är att de är gjorda av trä och har mjuka, följsamma ovandelar i skinn. Skorna är tillverkade i de småländska skogarna.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.