Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/herr/accessoarer/paraplyer

Paraplyer

Paraplyer är inte bara praktiska regnskydd utan också en accessoar som kan lägga till stil och charm till en outfit.

Färg
Storlek
Varumärke
Pris

5 träffar.

Paraply för herr online

Paraplyer är inte bara praktiska regnskydd utan också en accessoar som kan lägga till stil och charm till en outfit.

 

Vi älskar regn - bär snygga paraplyer

Med inspiration från västkustens vinande vindar har vi tagit fram ett sortiment av paraplyer som ska hålla dig torr i alla väder. Aldrig har paraplyer varit så snyggt. Våra paraplyer kan rädda dig ur en plötslig regnskur eller för varm sol. För även om paraplyet främst är något man förknippar med nederbörd, ger det även skugga när solen är som hetast och du inte kan komma undan.

 

Upptäck stilfulla herrparaplyer

Ta dig an regnet med självförtroende och elegans när du använder våra noggrant utformade paraplyer. Varje paraply i vårt sortiment är en hyllning till tidlös design och oöverträffat hantverk, vilket säkerställer att du gör ett varaktigt intryck, oavsett väder.

 

Kanske är du på väg till kontoret eller på en avslappnad promenad i regnet, så är våra herrparaplyer den perfekta accessoaren. Ge din stil ett lyft och visa att du är redo för alla väder med dessa smakfulla och funktionella paraplyer. Upptäck alla våra accessoarer för herr online.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.