Sparade produkter

Laddar favoriter...

Halsdukar

När höst- och vinterkylan smyger sig på, är det dags att plocka fram de varmare plaggen och accessoarerna. Klicka hem din favorit redan idag.

Sköna halsdukar för dam online

När höst- och vinterkylan smyger sig på, är det dags att plocka fram de varmare plaggen och accessoarerna. Klicka hem din favorit redan idag.

 

Halsduk, scarf och sjalar för dam

Det finns många olika tillfällen att bära halsduk på och oftast är det temperaturen som får bestämma. Med rätt scarf, sjal eller halsduk kan du ta din stil till nästa nivå. Förutom att bära en scarf runt halsen, så har det även blivit populärt att knyta fast en din scarf på handväskan eller ha den inflätad i håret. Användningsområdena är många. Ska du resa bort på skidsemester så är en buff skönt att ha på sig. Ha den antingen som en härlig halsvärmare, eller dra den över huvudet som en tunn mössa under hjälmen. Under årets kallaste och blåsigaste dagar kan det vara skönt att ha en stor, mjuk halsduk runt halsen. Är du extremt frysen av dig så kan du knyta halsduken under jackan. På hösten är det snyggt att låta halsduken ligga snyggt, löst över jackan. På så sätt blir halsduken mer som en accessoar!

 

Mjuka, fina halsdukar för dam

En vacker halsduk är en liten detalj som kan göra ett stort intryck och är en räddare i kyligt väder. Vi på Scorett erbjuder halsdukar i flera härliga färger och mönster. Allt från varma, fluffiga, långa och värmande halsdukar i ull och ullblandning. Till Klassiska, mjuka och eleganta scarfs att ha runt halsen eller som ett diadem i året. Upptäck vårt breda sortiment av damkläder online eller besök din närmsta Scorettbutik för att prova och känna på våra underbara halsduskar.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.