VISAR 1-24 (49)1 2 3 Sista 100 per sida

Jackor

Damjackor för alla klimat och tillfällen!

Oavsett om du letar efter en tunnare vårjacka, skaljacka, dunjacka, regnjacka eller en härlig parkas för att hålla kylan och vätan borta så hittar du dina nya damkläder hos Scorett. I vårt utbud av damjackor hittar du även varma fodrade dunjackor, perfekt när vintern kommer. Föredrat du jacka med luva, avtagbar luva eller ingen luva? Flera av våra jackor för dam finns i många olika varianter, färger och storlekar. Läs mer om hur du tar hand om din dunjacka här.

 

Vårjackor och höstjackor för dam

Under våren och hösten kan det vara svårt att veta hur man ska klä sig. Man vill inte frysa, och man vill inte bli för varm och svettas. Vi på Scorett har fina, kvalitativa västar för dam. Det är ett perfekt plagg att bära när det är för varmt för en jacka. I vårt utbud av damjackor hittar du även fleecejackor för dam. Antingen kan du bära fleecejacka över tröjan, eller så kan du ta på dig en fleecejacka under en väst ifall du skulle behöva lite extra värme under kyliga morgnar. Föredrar du en fleecejacka i teddy fleece eller i powerstretch material? Upptäck våra damjackor och hitta din favorit!

 

Vinterjackor för dam

Alla vet att det är viktigt att klä sig rätt under vintern. Kanske ska du åka iväg på skidsemester och behöver en riktigt varm damjacka som är både vattenavvisande men även god andningsförmåga? Vi har även damjackor med reflexdetaljer som gör att du syns i mörkret och är ett bra val av jacka om du gillar att promenera på kvällarna när solen gått ner. Eller kanske vill du uppdatera din vintergarderob med en vinterjacka med lyxigt dun och snygga gulddetaljer. Vi på Scorett erbjuder flera varma vinterjackor för dam från varumärket Canada Snow.