Tröjor & Underställ

Snygga tröjor och värmande underställ för kvinnor.

Vi på Scorett har tröjor och underställ till dam. Här hittar du t-shirts, långärmade tröjor, polotröjor och underställ. Så nu kan du enkelt fylla din garderob med fina tröjor i just dina favoritfärger. 


Långärmade tröjor för dam

Vi på Scorett erbjuder funktionella, varma och snygga tröjor som du kan använda till vardags. Upptäck våra varma underställ att ha på sig under våra kyligaste månader eller när du ska till fjällen och åka skidor. Vi har även ett utbud av långärmade tröjor – luvtröjor och sweater för dam. De jordnära tonerna har blivit alltmer populära att bära, vi på Scorett har tröjor för dam i jordnära toner som beige, grå, brun och grön. Här hittar du även mysiga skjortor, långärmad tröja i lammull och matchande mjukisset. För det finns ju inget mysigare än att få på sig ett mjukt och skönt tyg som värmer kroppen när man känner sig frusen. Ett matchande mjukisset är både bekvämt och snyggt att bära, och skapar dessutom en enhetlig look på ett enkelt sätt.

 

Varma underställ för kalla dagar

Våra underställ är ett måste för att hålla värmen i skidbacken, under skridskoåkning och till vinterns alla utflykter. Ett underställ är som ett extra lager på huden. Vi på Scorett erbjuder ett lyxigt underställ set i merinoblandning som är ett naturligt material som andras och känns värmande och skönt intill kroppen.

 

Köp fina tröjor hos Scorett

Upptäck vårt utbud och hitta dina favoriter bland damtröjor och underställ till dam.