VISAR 1-24 (50)1 2 3 Sista 100 per sida

Strumpor & Tights

Strumpor och tights för alla tillfällen.

Strumpor, sockar, steps, raggsockar, sneakersocks, skidstrumpor - ja, kärt barn har många namn. Vi på Scorett har både strumpor, strumpbyxor och tights som fungerar lika bra till vardags som till fest. Piffa till dig lite extra med ett par mönstrade stumpbyxor eller sockar med volang. Vi garanterar att vi har något för din stil!

 

Strumpmodeller - vilka finns det?

Den klassiska sockan: Den vanliga strumpan slutar mitt på vaden och är en populär variant. Den är inte lika varm som en knästrumpa men inte heller lika nätt som en ankelstrumpa eller step-sock. Denna strumpa gör sig bäst med ett par långbyxor eller tillsammans med en lite sportigare look. 


Knästrumpan: Du har väl inte missat höstsäsongernas kanske mest populära trend? Vi pratar såklart om den snygga knästrumpan! Denna strumpa är perfekt när det är för kallt för att gå barbent men vi ändå vill slippa heltäckande strumpbyxor. Matcha ett par  knästrumpor i ull tillsammans med en kjol som slutar ovanför knäna, ett par loafers och en snygg kavaj!

 

AnkelstrumporEtt par ankelstrumpor eller ett par sneakers socks passar perfekt när vår- och sommarvärmen smyger sig på. Genom att använda ett par ankelstrumpor i stället för att gå barfota kan man enkelt lindra fotsvett och ömmande fötter som lätt förekommer i varmare väder.


Step-socks: Ett par step-socks är det självklara valet när det kommer till sockar om man tycker om att vara barfota i skor, men gärna undviker att svettas i skorna. Denna strumpa gör sig allra bäst i ett par loafers eller ett par sneakers och används främst under vår- och sommartid.


Strumpor för kalla dagar:
När det är kallare ute är det skönt att ha ett par strumpor som värmer. En strumpa som innehåller merinoull gör att dina fötter känns både torra och varma. Denna strumpa passar perfekt när det är dags för utomhusaktiviteter, som exempelvis vandring och skidåkning. Hos oss hittar du varma strumpor i merinoull från varumärket Canada Snow

 

Så väljer du rätt strumpbyxor

Hos oss hittar du klassiska och mönstrade tights. Ett par tjocka strumpbyxor passar perfekt när det är för kallt för att vara barbent och ett par tights i tunnt nylon fungerar lika bra till vardags som till fest - året om!

Måttet på tjockleken av garnet som används i strumpbyxor kallas för Denier och förkortas DEN. Ju högre deniertal ett par tights eller nylonstrumpor har - desto mer slitstarka och bättre support ger dem. Ett par tunna strumpbyxor brukar ligga någonstans mellan 10-15 DEN. För att få ett par strumpbyxor med heltäckande effekt bör dessa vara minst 40 DEN. Botanisera bland våra knästrumpor i nylon, mönstrade strumpbyxor och korta nylonsockar

 

 

Shoppa damstrumpor online hos Scorett

Det ska vara enkelt att shoppa strumpor och hos oss hittar du både strumpor och tights för alla stilar. I sortimentet hittar du sneaker-strumpor, ankelsockar, step-socks i nylon, strumpbyxor & tights i olika mönster, knästrumpor, nätstrumpor och viskosstrumpor. Vi erbjuder även sockar i merinoull från varumärket Canada Snow. Shoppa dina damstrumpor online hos Scorett idag!