Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Regnkläder

Upptäck våra funktionella och fina regnkläder för dam. Bra regnkläder är ett måste för den som planerar att vara utomhus oavsett om det gäller att ta sig till och från jobbet, hundpromenader eller till golfrundan. 

Regnkläder för dam online

Upptäck våra funktionella och fina regnkläder för dam. Bra regnkläder är ett måste för den som planerar att vara utomhus oavsett om det gäller att ta sig till och från jobbet, hundpromenader eller till golfrundan. 

 

Fina och praktiska regnjackor

Vi på Scorett har fina och praktiska regnjackor och regnbyxor i olika modeller och färger så att du enkelt kan hitta det som passar dig och din livsstil bäst. Med våra damkläder kan du hålla dig torr och snygg trots att regnet öser ner, tillverkade i vattenavvisande eller vattentäta material. 

 

Populära regnkläder för dam från Stenk

Kläder efter väder! Med regnkläder, vattentäta chelseaboots och gummistövlar från svenska STENK klarar man de flesta väder. Flera av STENK's regnkläder är tillverkade i en vattenbaserad PU (vilket innebär att man endast använder 5% lösningsmedel istället för 100% vid tillverkningen av PU:n) och fria från DMF - vilket gör dem snälla mot både människa och miljö 🤍

 

Vad ska man tänka på när man väljer regnkläder? 

När man bor i ett skandinaviskt land där det regnar merparten av dagarna (för visst känns det så ibland!) kan det vara en god idé att investera i riktigt bra regnkläder. Men vad ska man tänka på när man köper ett nytt regnställ? 

 

Vad har du för behov? Fundera på vilka tillfällen du har tänkt att använda dina regnkläder. Är du bara ute kortare stunder i regnet eller kommer det vara flera timmar på en lekplats? Ska du använda en regnkappa till promenader så kan det vara skönt med en regnjacka med PU-ytskikt eftersom det ger ett bra skydd mot regnet.

 

Ibland kan du se ordet vattenpelare i någon av våra produkttexter här på scorett.se. Det är plaggets förmåga att motstå regn och anges enligt formatet "Vattenpelare 10.000 mm". Ligger vattenpelare på 10 000 mm så klarar regnkläderna kraftigt regn i få timmar och lite regn i mycket lång tid. 

 

Tänk också på att jobba med lager-på-lager tekniken! Ibland slår vädret om snabbt och plötsligt skiner solen efter ett ösregn, och då kan det vara skönt att ha t.ex. en skön tröja eller lättviktsjacka under. Är det kallare väder kan du ha en vadderad väst under regnjackan som värmer mot kylan eller köpa en fodrad regnjacka eller fodrade regnkläder. 

 

Öser regnet ner? 

För dig som verkligen vill ta skydd från regnet hittar du även paraplyer och gummistövlar. En vattentät poncho i oversize modell är en praktisk lösning för dig som vill vara snygg i city men samtidigt vill skydda dig från regn och rusk. Du shoppar våra regnkläder enkelt online här på scorett.se eller i butik där du har möjlighet att få hjälp av vår proffsiga personal. 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.