Regnkläder

Fina och praktiska regnkläder!

Vi på Scorett har fina och praktiska regnjackor och regnbyxor i olika modeller och färger så att du enkelt kan hitta det som passar dig och din livsstil bäst. Du hittar även regncape, fodrad med fleece eller ofodrad här, perfekt som skalplagg vid dålig väderlek. Med våra damkläder kan du hålla dig torr och snygg trots att regnet öser ner, tillverkade i vattenavvisande eller vattentäta material. På Scorett hittar du även regnkläder för herr och gummistövlar för barn

 

Populära regnkläder från STENK

Kläder efter väder! Med regnkläder, vattentäta chelseaboots och gummistövlar från svenska STENK klarar man de flesta väder. Flera av STENKS regnkläder är tillverkade i en vattenbaserad PU (vilket innebär att man endast använder 5% lösningsmedel istället för 100% vid tillverkningen av PU:n) och fria från DMF - vilket gör dem snälla mot både människa och miljö. 🤍 Låt dig inspireras av Stenk's sortiment i vårt Shoes and Trends: Skor och kläder för växlande väder.

 

Vad ska man tänka på när man väljer regnkläder? 

När man bor i ett skandinaviskt land där det regnar merparten av dagarna (för visst känns det så ibland!) kan det vara en god idé att investera i riktigt bra regnkläder. Men vad ska man tänka på när man köper ett nytt regnställ? 

Vad har du för behov? Fundera på vilka tillfällen du har tänkt att använda dina regnkläder. Är du bara ute kortare stunder i regnet eller kommer det vara flera timmar på en lekplats? Ska du använda en regnkappa till promenader så kan det vara skönt med en regnjacka med PU-ytskikt eftersom det ger ett bra skydd mot regnet. 

Ibland kan du se ordet vattenpelare i någon av våra produkttexter här på scorett.se. Det är plaggets förmåga att motstå regn och anges enligt formatet "Vattenpelare 10.000 mm". Ligger vattenpelare på 10 000 mm så klarar regjkläderna kraftigt regn i få timmar och lite regn i mycket lång tid. 

Tänk också på att jobba med lager-på-lager tekniken! Ibland slår vädret om snabbt och plötsligt skiner solen efter ett ösregn, och då kan det vara skönt att ha t.ex. en skön tröja eller lättviktsjacka under. Är det kallare väder kan du ha en vadderad väst under regnjackan som värmer mot kylan. 

 

Öser regnet ner? 

För dig som verkligen vill ta skydd från regnet hittar du även paraplyer, sydväster och gummistövlar. En vattentät poncho i oversize modell är en praktisk lösning för dig som vill vara snygg i city men samtidigt vill skydda dig från regn och rusk.

Du shoppar våra regnkläder enkelt online här på scorett.se eller i butik där du har möjlighet att få hjälp av vår proffsiga personal.