VISAR 1-24 (38)1 2 Sista 100 per sida

Mössor

Trendiga och värmade mössor för kvinnor. 

Hos oss hittar du den perfekta mössan att använvända i skidbacken, under kalla höst- och vårkvällar eller helt enkelt bara för att de är snygga. Vi erbjuder mössor i olika material och färger så att du enkelt kan hitta en mössa som passar dig och din stil. Här hittar du huvudbonader som pannband, bucket-hats, värmande ullmössor, kepsmössor och sköna slätstickade mössor. Vi erbjuder även sportigare mössor i tunnt polyester, som passar perfekt när du tränar eller promenerar utomhus. 

 

Mössans egenskaper:

- Snygg, praktisk och mångsidig
- Skyddar mot kyla och håller dig varm
- Skyddar håret mot yttre påfrestningar från kalla väder som snö, vind & regn 

Ta hand om din mössa 

Genom att ta hand om din mössa förlänger du också mössans livslängd. Skötselrådet kan skilja sig åt då de flesta mössor, likt kläder, är av olika material. Vi rekommenderar dig att noggrant följa mössans angivna tvättråd och vädra den lite då och då - en enkel uppfräschning helt enkelt!

Sätt färg på höst-looken

Vi fullkomligt älskar mössor i trendtoner! I år kommer vi att få se mycket färg på både kläder, skor och accessoarer och i det inkluderas även den färgglada mössan. Vi erbjuder färgglada mössor från varumärkerna UGG och Canada Snow. Håll både en snygg stil och huvudet varmt med en mössa i färg och matcha den tillsammans med din höstkappa och ett par svarta boots! Du kan också matcha din mössa tillsammans med en av våra exklusiva och varma jackor från Canada Snow. Du hittar damkläder av hög kvalitet från varumärkena Canada SnowStenk och Novita

 

Shoppa mössor för dam på Scorett.se

Vi erbjuder ett brett sortiment av mössor för alla tillfällen. Vi hoppas att just du kommer att hitta en mössa som du tycker om. Shoppa din favorit-mössa online hos oss på Scorett redan idag!