Sköna barnskor för lek och bus

Dags att köpa nya skor till barnen? Att hitta rätt skor till barnen kan ibland kännas som en djungel. Skorna ska passa för olika aktiviteter och väder – och naturligtvis kännas sköna på foten. 

. 

Tuffa sneakers för barn

.

Sneakers är ett säkert kort när barnen behöver en sko som ska funka till lek och spring. Hos oss hittar du olika typer av sneakers, t.ex. sportiga eller mer dressade sneakers. Passar bra om man vill tuffa till en uppklädd look. En barnsneakers ska vara lätt och mjuk på foten och gärna enkel att ta på själv, kardborre är en populär favorit hos de lite mindre barnen. På sommaren kan det vara skönt med ett par sneakers i tyg eftersom det är luftigt och smidigt. Barns fötter är oftast varmare än vuxnas eftersom de är aktiva och är i gång mera under dagen, oavsett om det gäller att hänga i klätterställningar eller gräva i sandlådan. Se alla våra barnsneakers här.

På bild: NY 90 529 SEK & Tensaur sport 2 499 SEK & Hope 499 SEK

 

Sköna barnsandaler

.

Till sommaren är det perfekt med en luftig sandal, gärna med en öppen tå. För de mindre barnen kan en stängd tå vara bra för att skydda tårna. En sandal med kardborre gör det enkelt för ditt barn att själva ta på sig skorna, och passformen kan enkelt justeras efter foten. Tänk på att välja en sandal som är snabbtorkande och gärna med extra stabil komfort. När det gäller storlek så kan det vara bra att inte köpa en alltför stor sandal till ditt barn, då finns det risk att man snubblar. En barnsandal bör vara ca 1 cm längre än foten. Se alla våra barnsandaler här.

På bild: Bella sandaler 499 SEK & Sweeks sandaler 550 SEK

 

Blinkande skor

.

På senare år har även blinkande skor till barn blivit populärt. Skorna har inbyggd belysning och med blinkande LED-lampor skiftar skorna i olika färger när barnet trampar med skorna. Med dessa ”flashing shoes” blir ditt barn mittpunkten på skolgården med sina coola blinkande sneakers. Trots att skorna har inbyggd belysning brukar skorna inte väga så mycket extra. Ett par lätta sneakers är extra viktigt för barn som älskar att springa runt och leka. Shoppa barnskor med blinkande sula här.

.

Gummistövlar till barn

.

Ett måste i skogarderoben är ett par gummistövlar till ditt barn, för som vi alla vet, öser regnet ner under hösten, våren men likväl på sommaren. Ett par vattentäta barnstövlar är perfekt att ha när man är ute på en skogspromenad eller när regnet hänger i luften. Att hoppa i vattenpölar har väl alltid varit bland det roligaste barnen vet? På sommaren blir det naturliga valet att bära ett par ofodrade gummistövlar och det finns även stövlar med lägre skaft, vilket kan kännas luftigare när det är varmt ute. Perfekt när du tar med barnen på fisketur eller har picknick vid sjön. På hösten är det däremot skön att bära fodrade gummistövlar, gärna med ett högre skaft som håller väta borta. Upptäck våra gummistövlar för barn här

 

På bild: Trönningenäs gummistövlar 799 SEK

 

Snygga boots till kyliga dagar 

På våren är det skönt för barnen att bära lättare boots. Ett par boots med dragkedja eller elastik på sidorna gör det enklare för barnen att ta på sig skorna själva. Till hösten är det viktigt med kängor som är vattentäta, slitstarka och rejäla. Beroende på kylan kan det vara lämpligt med ett par varmfodrade kängor.  Köp kängor och boots till barn.

 På bild: Goole kängor 899 SEK & Corinne kängor 750 SEK

 

Köp dina barnskor online eller i butik 

På Scorett har vi ett brett sortiment av barnskor från flera kända varumärken, som t.ex. populära Kavat, Leaf, Adidas, Crocs, Nike och Viking. I de flesta av våra butiker hittar du vårt sortiment av barnskor och vår kunniga personal hjälper gärna till att hitta rätt sko. Tänk på att barnen växer ur skorna snabbt, så håll koll och mät barnens fötter ofta!

Se våra barnskor