Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Skor för lek och bus

Dags att köpa nya skor till barnen? Att hitta rätt skor till barnen kan ibland kännas som en djungel. Skorna ska passa för olika aktiviteter och väder – och naturligtvis kännas sköna på foten. Nedan har vi samlat de populäraste modellerna och vad du ska tänka på.


Tuffa sneakers för barn

Sneakers är ett säkert kort när barnen behöver en sko som ska funka till lek och spring. Hos oss hittar du olika typer av sneakers, t.ex. sportiga eller mer dressade sneakers. Passar bra om man vill tuffa till en uppklädd look. En barnsneakers ska vara lätt och mjuk på foten och gärna enkel att ta på själv, kardborre är en populär favorit hos de lite mindre barnen. På sommaren kan det vara skönt med ett par sneakers i tyg eftersom det är luftigt och smidigt. Barns fötter är oftast varmare än vuxnas eftersom de är aktiva och är i gång mera under dagen, oavsett om det gäller att hänga i klätterställningar eller gräva i sandlådan.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_shoes_and_trends_kids_aw23_04.jpg

Sköna barnsandaler

Till sommaren är det perfekt med en luftig sandal, gärna med en öppen tå. För de mindre barnen kan en stängd tå vara bra för att skydda tårna. En sandal med kardborre gör det enkelt för ditt barn att själva ta på sig skorna, och passformen kan enkelt justeras efter foten. Tänk på att välja en sandal som är snabbtorkande och gärna med extra stabil komfort. När det gäller storlek så kan det vara bra att inte köpa en alltför stor sandal till ditt barn, då finns det risk att man snubblar. En barnsandal bör vara ca 1 cm längre än foten.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_shoes_and_trends_kids_aw23_02.jpg

Gummistövlar till barn

Ett måste i skogarderoben är ett par gummistövlar till ditt barn, för som vi alla vet, öser regnet ner under hösten, våren men likväl på sommaren. Ett par vattentäta barnstövlar är perfekt att ha när man är ute på en skogspromenad eller när regnet hänger i luften. Att hoppa i vattenpölar har väl alltid varit bland det roligaste barnen vet? På sommaren blir det naturliga valet att bära ett par ofodrade gummistövlar och det finns även stövlar med lägre skaft, vilket kan kännas luftigare när det är varmt ute. Perfekt när du tar med barnen på fisketur eller har picknick vid sjön. På hösten är det däremot skön att bära fodrade gummistövlar, gärna med ett högre skaft som håller väta borta.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_shoes_and_trends_kids_aw23_03.jpg

Snygga boots till kyliga dagar

På våren är det skönt för barnen att bära lättare boots. Ett par boots med dragkedja eller elastik på sidorna gör det enklare för barnen att ta på sig skorna själva. Till hösten är det viktigt med kängor som är vattentäta, slitstarka och rejäla. Beroende på kylan kan det vara lämpligt med ett par varmfodrade kängor.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_shoes_and_trends_kids_aw23_01.jpg

Köp dina barnskor online

Hos Scorett hittar du ett brett sortiment av barnskor från flera kända varumärken. Du kan även hitta vårt barnsortiment i de flesta av våra butiker. Där kan du få personlig service och hjälp med att hitta rätt sko. Tänk på att barnen växer ur skorna snabbt, så håll koll och mät barnens fötter ofta.

    Bli vår solemate!

    Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

    Bli medlem

    Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.