Upptäck höstens herrskor från Zeus

Herrskor från Zeus dressat

Hösten är här och det är dags att uppdatera skogarderoben. Zeus designar herrskor som matchar alla dina plagg och kompletterar din look. Här hittar du stilrena lågskor, sköna sneakers och vattentåliga kängor tillverkade av suveräna material med fokus på komfort och kvalitet. Svårt att bestämma dig för en skomodell? Med Zeus förmånliga priser öppnas möjligheten att kunna slå till på fler än ett par!

.

 

 

Eleganta herrskor

Med en tidlös design på din outfit är det enkelt att hålla en elegant och snygg stil. Ett lätt sätt för att se välklädd ut är att hålla din garderob till några utvalda färger. Trender i all ära, men ofta kan det vara lättare att ha en bra bas att utgå ifrån. Satsa på väl utvalda plagg som känns tidlösa och har en klassisk design. Vit skjorta och ett par blå chinos matchar du med ett par dressade lågskor i brunt skinn från Zeus.

Eros Dressade Lågskor 1.200:-

 

Sätt stilen med jordnära toner

På hösten vill vi gärna klä oss i jordiga toner. Khakigrönt, beige, svart och brunt passar väldigt bra ihop. Genom att matcha dessa nyanser får du en stil som känns välmatchad, elegant och som dessutom är väldigt behaglig att vila ögat på. Använd gärna olika nyanser ur samma färgskala, istället för att använda exakt samma nyans på alla plagg. Ett par bruna herrskor är ett måste i höstens skogarderob och varumärket Zeus har många varianter att välja mellan. 


Pallas Sneakers Bruna 999:- 
Pallas, sneakers från Zeus i brunt skinn med marinblå mockadetaljer. Snörade sneakers med dragkedja på utsidan som gör det enkelt att ta på och av skon


Forsete Lågskor Bruna 1.200:-
Forsete, dressade lågskor från Zeus. Ovandel i cognacsfärgat skinn, knäpps med munkspänne. Resår på innersidan för ett enklare insteg. 
 

 

Dressade herrskor som tål väta

Trots att vi går mot ett kallare klimat behöver vi inte tumma på stilen. I ett omväxlande nordiskt klimat om regn, snö och slask är det en god idé att välja en sko med anpassade funktioner. Här kan skor med vind- och vattentäta egenskaper komma väl till pass för att hålla ett gott skoklimat för dina fötter. Här nedan har vi valt ut våra favoriter från Zeus som är både snygga och vattentåliga. 


Dion Chelseaboots 1.500:- 
Dion från Zeus i svart skinn. Vattenavvisande boots med flexibel och skön gummisula. Innerfoder av textil och uttagbar innersulan i skinn.


Alex Vattentäta Lågskor 1.300:- 
Alex, lågskor från Zeus i svart narvat skinn. Ovandelen är försedd med vattentät membran som håller dina fötter torra i de flesta väder.


Agave Sneakers 1.200:- 
Agave från Zeus - en perfekt "dra på sko" med elastiska snören och ergonomisk sula. Dessutom är den vattentät. 


Barthes Vattentäta Kängor 1.400:- 
Barthes, vattentäta kängor i svart skinn från Zeus. Dubbla dragkedjor gör att skon blir enkel att få på foten. Innerfoder och uttagbar innersula i värmande fleece.
 

 

 

 

Läs mer:

Höstens herrmorde från Novita Man