Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Lågskor

Tidlösa skor som passar till barnets alla kläder oavsett om det är vår, sommar eller höst som väntar.

Färg
Storlek
Material
Varumärke
Pris
Sortera efter

9 träffar.

Shoppa lågskor för barn online

Tidlösa skor som passar till barnets alla kläder oavsett om det är vår, sommar eller höst som väntar.

 

Färgglada barnskor!

Lågskor för barn är en populär skotyp som kombinerar komfort, stil och funktionalitet. Dessa skor, även kända som sneakers eller platta skor, erbjuder flera fördelar för barnens fötter och deras aktiva livsstil. Vi på Scorett erbjuder fina färgglada lågskor för barn. Skomodellen är den mest tidlösa och passar till barnets alla kläder oavsett om det är vår, sommar eller höst som väntar. Kanske gillar dina barn blåa skor med kardborreband, eller faller ett par rosa tygskor ditt barn mer i smaken? Oavsett så hittar du de populäraste färgerna online hos oss. 

 

Aktiva barn

En av de främsta fördelarna med lågskor för barn är deras bekväma passform. Dessa skor är vanligtvis tillverkade av flexibla material som möjliggör naturlig fotrörelse och ger en mjuk och anpassningsbar känsla. Den platta sulan ger en stabil grund för barnets fötter och gör det enkelt att gå, springa och leka utan att känna obehag eller begränsning. Vi har bekväma, fina och tåliga barnskor. Barn - både små som stora är aktiva och behöver ett par skor de kan leka fritt i. Hos oss på Scorett hittar du barnskor från storlek 16 upp till storlek 35.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.