VISAR 1-24 (151)1 2 3 ... 7 Sista 100 per sida

Chelsea

Ankelhöga boots med elastisk sidopanel.

Ett par chelsea boots är skor vars skaft är ankelhögt och med resårer på sidorna. Det är en klassisk modell som är lika stilren som bekväm att bära. Det som gör att chelsea boots har kommit oss alla varmt om hjärtat och fått en given plats i skogarderoben är tack vare dess tidlösa form som gör det enkelt att dressa upp skorna med kavajbyxor, och fungerar precis lika bra att använda till vardagsjeansen. En nätt och tacksam modell att bära under höst och vår. Visste du att namnet Chelsea uppkom redan under 1950-talet när populariteten av denna skomodell ökade i staden Chelsea i England? Idag ser man chelsea boots på var och varannan person.

 

Klassiska chelsea boots

Vi på Scorett erbjuder ett brett och fint sortiment av boots med ankelhöga skaft. Det är en underbar skomodell att bära som känns ledig, men som ändå ger ett mycket välklätt intryck. Kanske söker du efter ett par bruna chelsea boots i mocka att matcha höstens outfits till? Eller kanske blir ditt nästa köp ett par eleganta svarta skor i skinn? Oavsett stil och preferenser så hittar du garanterat dina nya sköna damskor hos oss.

 

Vilka chelsea boots ska man köpa i höst?

Har du frågor kring vilka skor du ska bära i höst eller funderingar kring passform och storlekar så kan du vända dig till vår kundtjänst eller besöka din närmsta butik, där våra säljare står med öppna armar för att hjälpa dig. Ett par klassiska chelsea boots är grunden för en lyckad höst. Ta därför hand om dina chelsea boots på bästa sätt så att de håller sig fina i flera säsonger! Du hittar matnyttig information om rätt skovård till rätt material här.