VISAR 1-24 (121)1 2 3 ... 6 Sista 100 per sida

Snörade Kängor

Säsongens snörkängor till dam.

Vi på Scorett erbjuder ett stort sortiment av snygga, trendiga snörkängor för dam. Snörkängor är ett perfekt val för dig som föredrar en cool look men samtidigt vara stilfull. Våra kängor finns i flera varianter och stilar. Kanske söker du efter ett par nätta, klassiska kängor med snörning? Eller vågar du dig på trenderna? Vi har även snörkängor med grövre, chunky sula. Ett par snörkängor kan du bära både till fest och vardags. Snörkängor gör sig nämligen väldigt snyggt till de flesta plaggen du har hemma: de blåa jeansen, stickade klänningen, kostymbyxor men även din festoutfit. Genom att bära dessa damskor till glittriga klänningar och långa kjolar får du till en modemedveten look som upplevs lite kaxigare och vågad. Tack vare snörningen på skorna så kan du själv anpassa hur löst eller tight du vill att skorna ska sitta runt dina vader.

 

Snörkängor är perfekta damskor för våren och tidiga hösten

Det bästa med snörkängor är att det är en väldigt användbar sko som du kan bära större delen av året. För när sommaren är slut och temperaturen sjunker är ett par kängor ett bra val av sko. Stilmässigt är det väldigt snyggt att bära snörkängor tillsammans med ett par byxor som har något kortare byxlängd. Detta eftersom då syns skorna bättre och du får därför skornas fulla potential. Förr ansågs kängan vara en sko som man bar under tidig höst och sen vår, men nu har kängor blivit allt vanligare att bära även under sommaren tillsammans med långa kjolar, och korta klänningar. På så sätt får man en mix av det romantiska och lite kaxigare.

 

Varför ska du köpa ett par snörkängor?

- För dressad look med en robust känsla
- Går att använda större delen av året
- Sköna och snygga höstskor
- Perfekta att bära till festival
- Skor som du kan anpassa efter dina vader
- Går att styla tillsammans med alla dina kläder

 

Snygga snörkängor

På denna sida har vi samlat alla våra snörkängor så att du snabbt och enkelt ska kunna klicka hem just dina favoriter. Här hittar du höga snörkängor och låga snörkängor. Vi har många fina bruna kängor som gör sig extra fina till jordnära outfits. Vi har även många svarta snörkängor, allt från stilrena klassiska till svarta snörkängor med grov sula till svarta nätta kängor med fina detaljer. Oavsett vad du föredrar att bära så har vi på Scorett något för dig.