Westernboots

Trendsäkra westernboots för kvinnor.

Westerboots, även kallat cowboyboots, är en specifik stil av ridkängor som historiskt bärs av cowboys. De har vanligtvis en spetsig tå, ett skaft som är något högre och en lätt lutning på klacken. Ett skomode som är säsongslöst och därmed går att använda året om. Cowboyboots och stövlar i westernstil är populärt just nu – du ser det på kändisar och i ditt instagramfeed. Om du inte hakat på trenden ännu så är det hög tid att göra det nu.

 

Hur stylar jag mina westernboots?

Kanske är du sugen på att skaffa dig ett par cowboyboots, men osäker på hur du snyggast och enklast stylar dem? Du kan bära dina cowboyboots till din vanliga stil, på så sätt blir din vardagsoutfits genast mycket coolare. För dig som vill bryta av det kantiga, kaxiga uttrycket kan du styla de coola bootsen med långa, romantiska klänningar och smycken. Till festen kan du bära knähöga westernstövlar tillsammans med en kjol i läder, en vit topp och din favoritblazer!

Snygga westernboots online och i butik.

Vi på Scorett har ett fint sortiment av westernboots och cowboyboots för kvinnor. Upptäck vårt breda utbud online eller besök din närmsta Scorettbutik där vår kunniga personal gärna hjälper dig att hitta en modell och storlek som passar just dig.