VISAR 1-24 (27)1 2 Sista 100 per sida

Platåpumps

Unika platåpumps

Är du ute efter en unik look som inte är lik någon annans? Ja då är det verkligen ett par platåpumps du ska satsa på. Här har vi samlat alla pumps med platå, så att du enkelt ska hitta en favorit som passar just dig. Från trendiga pumps från K.Cobler, lekfulla klackar från Tiamo till robusta platåpumps från Vagabond. Förläng ditt steg med ett par härliga platåpumps, med dessa damskor får du bättre hållning och smickrande ben. Dessutom vet alla kvinnor att skogarderoben sällan är komplett utan ett par klackar!

 

Så stylar du pumps med platå

Älskar du att gå i höga klackar? Då ska du ta din look till nya höjder med ett par platåpumps! Vill du skapa en cool kontrast kan du bära skorna med en kort kjol. Till vardags kan du bära skorna tillsammans med dina jeans. Våga även att kombinera dina pumps till jobbkostymen för en elegant look. Vill du ha ett säkert kort så kan du matcha dina pumps med platå tillsammans med sommarens alla klänningar!

 

Platåpumps online och i butik

Vi på Scorett har ett fint utbud av pumps med platå för kvinnor. Klicka hem dina favoriter redan idag eller besök närmsta Scorettbutik för personlig service.