Sparade produkter

Laddar favoriter...

Sandaler med kilklack

Sandaler med kilklack är designade för att ge dig en perfekt kombination av stil och komfort. Med deras kilklackar ger de dig extra längd och skapar samtidigt en stabil bas för att du ska kunna gå bekvämt och självsäkert.

Färg
Storlek
Material
Varumärke
Pris

61 träffar.

Kilklackade sandaler online

Sandaler med kilklack är designade för att ge dig en perfekt kombination av stil och komfort. Med deras kilklackar ger de dig extra längd och skapar samtidigt en stabil bas för att du ska kunna gå bekvämt och självsäkert.

 

Få en snygg och bekväm höjd med dessa sandaler med kilklack

Är du en av de kvinnor som älskar bekvämligheten i ett par sandaler men saknar känslan av att komma upp en bit från marken? Då är sandaler med kilklack helt rätt för dig! Dessa damskor ger dig stabilitet, komfort och dessutom snygga ben. En av de största fördelarna med kilklackssandaler är att kilklackar oftast är bredare än vanliga klackar, vilket gör dem bekvämare att gå i. Sommaren är den perfekta tiden att uppdatera garderoben med nya damskor och sandaler med kilklack är en av de mest populära skotrenderna för sommaren. Ta steget mot trendigt modes med våra sandaler - bli redo för sommarsäsongen!

 

Sätt dina fötter i fokus med sköna sandaler med kilklack

Få ett stabilt steg och ett elegant utseende med kilklackssandaler. När du får hem dina nya kilklackssandaler så är du redo för allt som sommaren har att erbjuda! Det bästa med dessa sandaler är att de är otroligt sköna och går att dressa upp och ner med enkla medel. Tillsammans med en sval kjol och en somrig topp är du redo för jobbet, stros på stan. Lägg till lite smycken och en fin väska och du är redo för en sommarfest i trädgården eller varför inte utelivet på klubben? Tack vare att sandaler med kilklack är mångsidiga är det en stor favorit att bära från vår till sensommar. De höjer din stilnivå samtidigt som de ger dina fötter en lyxig känsla – utan att tumma på bekvämligheten.

 

Sandaler med kilklack för dam online eller i butik

Vi har samlat alla våra sandaler med skön kilklack för dam på ett ställe så att du enkelt kan se utforska vårt utbud av sandaler med kilklack. Allt för att du enkelt ska hitta ett par sandaler med kilklack som passar dig och din sommarstil. Klicka hem dina favoriter redan idag eller besök din närmsta Scorettbutik där du får personlig service.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.