VISAR 1-24 (37)1 2 Sista 100 per sida

Platåsandaletter

Sandaletter med platå!

Är du ute efter en bekväm och stilig damsko som ger dig extra höjd utan att offra stabilitet eller balans? Då är ett par sandaletter med platå ett bra val! Platåsandaletter är en fantastisk sko som är både stilfull och praktisk på samma gång. Dess unika design med en hög platåsula och en öppen tå ger dig möjligheten att uttrycka din personliga stil samtidigt som du får en bekväm och stabil sko. Platåsandaletter är ett populärt val bland kvinnor i alla åldrar och kan användas för att komplettera en mängd olika outfits, från avslappnade klänningar till stilsäkra kostymbyxor. Här hittar du säsongens platåsandaletter i skostorlek från 35 till 42 i en mängd olika klackhöjder: från 7 cm upp till 12 cm. Vi har dessutom platåsandaletter i olika prisklasser så att du enkelt kan hitta en sandalett som passar din stil och din plånbok.

 

Trendiga platåsandaletter

Ett par trendiga sandaletter med platå kan bäras vid många tillfällen och till olika typer av kläder. Dessa damskor ger dig extra höjd och kan vara bekvämare än högklackade skor eftersom fotbädden är mer stabil tack vare platån. Du kan bära dina platåsandaletter till picknicken i parken då de ger ett avslappnat sommaruttryck. Släng på dig ett par platåsandaletter för en natt på stan då de ger en touch av glamour till din outfit. Ett par ljusa platåsandaletter är dessutom ett bra val till bröllopet då de är bekvämare att gå i under låga perioder.

 

Platåsandaletter online och i butik

Vi på Scorett har ett brett sortiment av platåsandaletter för dam – upptäck vårt utbud online eller besök närmsta Scorettbutik.