Sparade produkter

Laddar favoriter...

Slip-in sandaletter

Slip-in sandaletter är inte bara skor - de är en påminnelse om att livet kan vara enkelt och ändå vara fyllt med stil och skönhet. De ger dig en känsla av bekvämlighet och frihet när du tar dig an dagen med lätthet och elegans.

Färg
Storlek
Material
Varumärke
Klackhöjd
Pris

51 träffar.

Slip-in sandaletter online

Slip-in sandaletter är inte bara skor - de är en påminnelse om att livet kan vara enkelt och ändå vara fyllt med stil och skönhet. De ger dig en känsla av bekvämlighet och frihet när du tar dig an dagen med lätthet och elegans.

 

Slip-in sandaletter för dam

Sandaletter med slip-in är en populär typ av sommarsko som är både bekväma och eleganta. Dessa sandaletter har en öppen häl, och vanligtvis med en öppen tå. Ovandelen består oftast av smala, trendiga remmar eller med ett brett parti över fotryggen för att hålla skon på plats. Slip-in funktionen gör dessa sandaletter lättare att ta av och på, vilket gör dem till ett praktiskt val för daglig användning.

 

Trendiga slip-in sandaletter

Slip-in sandaletter är en av de hetaste skotrenderna just nu. Dessa damskor, som kombinerar de eleganta utseendet av sandaletter med enkelheten och bekvämligheten hos slip-ins, är perfekta för att skapa en chic och bekväm look. Vi på Scorett har ett fint sortiment av sandaletter i slip-in modell, i en mängd olika stilar och material, från lättviktiga textiler till lyxiga läderalternativ. Vissa sandaletter har vackra detaljer som dekorativa remmar till kedjor och spännen. Vi är säkra på att du kommer hitta dina nya sommarfavoriter hos oss!

 

Sköna slip-in sandaletter online och i butik

Oavsett om du säker efter ett par bekväma damskor för att bära till vardags i sommarvärmen, eller en elegant sko för sommarfestivalen, after work med kollegorna eller date night med din partner - så är ett par sandaletter med slip-in ett bra alternativ. Upptäck vårt utbud online eller besök närmsta Scorettbutik där vår personal gärna hjälper dig att hitta en sko för just dig.  

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.