VISAR 1-24 (66)1 2 3 Sista 100 per sida

Stövlar med låg klack

Stövlar med låg klack

Ett par stövlar med lägre klackhöjd är något som varje kvinna borde ha i sin skogarderob. Klassiskt och tidlöst. Passar till vardags men även till fest, är bekväma att gå i och går att variera beroende på tillfälle. På Scorett hittar du ett stort utbud av lågklackade stövlar från välkända varumärken. På denna sida har vi samlat några av våra lågklackade stövlar med en klackhöjd som är lägre än 6 cm. Se hela vårt utbud av stövlar här

.

Stövlar med låg klack

Stövlar är något som aldrig går ur tiden och det här året är det mer populärt än någonsin. Vi ser korta klänningar matchas med over-knee stövlar och kavajbyxor med chunky boots för en kaxigare look. Låga stövlar med stretchskaft tillsammans med långa vardagsklänningar som är bekvämt och skönt. Oavsett vilken stil du söker har vi på Scorett stövlarna för dig. 

 

Trendiga stövlar för kyligare dagar

När hösten smyger sig på är det skönt med ett par stövlar som även håller värmen. Ett par lårhöga stövlar med låg klack är det perfekta valet när man känner sig färdig med säsongens mode, men det inte riktigt är rätt temperatur för att inviga den nya säsongsgarderoben. På Scorett hittar du även varmfodrade stövlar för vinterns kallare dagar. 

 

Hur ska jag styla mina stövlar med låg klack? 

Matcha dina lågklackade stövlar med en kortare klänning för en trendsäker och sofistikerad look! De varma höga stövlarna värmer ändå. Våga bära kostymbyxan instoppad i höga stövlar och lek med den neutrala färgpaletten för en trendig och stilsäker outfit. Vi har skinnstövlarmockastövlar och textilstövlar. Så du kommer garanterat hitta ett par stövlar som faller dig i smaken! 

 

Stövlar med perfekt passform

Vi har alla olika bredder på våra vader. Därför behövs också stövlar med olika skaftvidder, så att alla kan hitta just sin perfekta passform. Våra Perfect Fit-stövlar kommer i upp till 6 olika skaftvidder, så att alla kan hitta sin perfekta passform. Dessa är märkta med "Perfect Fit" och klassas i storlekarna W1-W6. Läs mer om vårt koncept Perfect Fit här. Upptäck även våra stövlar med stretchskaft som formar sig fint efter benet.