VISAR 1-24 (67)1 2 3 Sista 100 per sida

Innetofflor

Fina, varma innetofflor för dam.

Vi alla behöver något superbekvämt som hjälper oss igenom vinterns kalla golv, frusna fötter och för ett skönare, mjukare underlag. Majoriteten av oss har inte några värmegolv i vårt boende, och vi märker inte bara av kylan genom att titta ut genom fönstret och ser att snön har fallit på marken eller genom att titta på våra väderappar som säger att det blir minusgrader. Många känner även av kylan på golvet, speciellt efter en god natts sömn. När man tar sig upp ur sängen kan det vara motvilligt att sätta fötterna på det kalla golvet. Då är ett par gosiga tofflor perfekt att ha ståendes vid sängkanten. Det är även skönt att komma hem efter en lång arbetsdag och ta av sig sina skor för att hoppa i ett par bekväma tofflor som ger dina fötter möjligheten av få slappna av efter att du burit skor en hel dag. Klicka hem dina favorittofflor redan idag.

 

Mysigare höst och vinter med ett par innetofflor

Hos oss hittar du ett par nya favoriter till fredagsmyset framför TV:n eller lata söndagar. Oavsett om du föredrar en innetoffla med hälkappa, slip-in tofflor med fina detaljer och spännen eller klassiska innetofflor i microfleece så kommer du älska dina nya innetofflor. Kanske är du en av dem som arbetar mycket hemifrån? Då är ett par tofflor för hemmakontoret viktigt. Då är det bra med ett par tofflor som har ergonomiska fotbäddar. Här listar vi 10 perfekta tofflor för hemmakontoret.

 

Slip-in tofflor eller innetofflor med hälkappa?

Till den stora frågan och där svenska folket är delade. Slip-in tofflor eller innetofflor med hälkappa? Det bästa med ett par innetofflor i slip-in är att det går snabbt och smidigt att ta på sig tofflorna – varumärket Sweeks har flera fina slip-in tofflor som du kan välja mellan. Är du däremot den som föredrar ett par innetofflor som värmer hela foten och som sitter fast samt ger ett bättre stöd? Då är en innetoffla med hälkappa helt rätt för dig.

 

Innetofflor är en fin julklapp att få

En uppskattad julklapp att få är ett par snygga innetofflor, dessutom finns det en hel del julklappsrim på just tofflor. Alla älskar känslan av att omslutas av det mjuka, härliga fårull som finns i tofflor. Varför inte köpa tofflor till hela familjen i vinter? Du kan köpa tofflor för äldre, fina tofflor till barnen och ett par eleganta slip-in tofflor till din partner. Men glöm inte bort att unna dig själv.

 

Innetofflor med hög kvalitet och fina detaljer

Vi på Scorett erbjuder fina tofflor för hela familjen, passa på att köpa tofflor till herr och tofflor till barn. Våra tofflor är av hög kvalitet och är med en ultimat komfort. Ett par innetofflor som sitter mjukt och fint på fötterna, och som har fina detaljer som spännen och glänsande guld dekorationer är ändå något alldeles extra. Våra innetofflor för dam kommer från flera kända varumärken som Canada Snow, Sweeks, Shepherd, och Birkenstock. När du köper ett par innetofflor så kan de första kännas lite små eller tighta, trots att du köpt din vanliga storlek. Men efter några dagars användning så kommer dina tofflor att töja sig något. Tänk på att dina innetofflor töjer sig något efter två veckors användning.