Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Halsdukar

Det finns många olika tillfällen att bära halsduk på och oftast är det temperaturen som får bestämma. Vi på Scorett erbjuder långa, värmande halsdukar i ull och ullblandning.

Halsdukar för män online

Det finns många olika tillfällen att bära halsduk på och oftast är det temperaturen som får bestämma. Vi på Scorett erbjuder långa, värmande halsdukar i ull och ullblandning.

 

Mjuka halsdukar online

Halsdukar för män är inte bara ett praktiskt sätt att hålla sig varm under kalla dagar, utan de är också en stilfull accessoar som kan förbättra och komplettera en outfit. Med olika material, mönster och sätt att bära dem på finns det en halsduk för varje smak och tillfälle.

 

En av de vanligaste och mångsidiga halsdukarna för män är de stickade halsdukarna. Dessa halsdukar är vanligtvis tillverkade av mjuk och varm ull eller akryl och erbjuder både komfort och värme. Stickade halsdukar finns i olika färger och mönster, från enfärgade alternativ till ränder eller geometriska mönster. De kan bäras löst runt halsen eller viras flera gånger för att skapa en tätare och mer skyddande passform.

 

För en mer elegant och dressad look finns det också halsdukar i finare material som siden, kashmir eller ullblandningar. Dessa halsdukar har en lyxig känsla och kan ge en sofistikerad touch till en formell outfit. De finns i olika färger och mönster, och de kan vara ett utmärkt sätt att lägga till en extra dimension av stil och elegans.

 

Upptäck vårt utbud av vackra och varma halsdukar för män online, eller besök din närmsta Scorettbutik.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.