VISAR 1-24 (34)1 2 Sista 100 per sida

Jackor

Snygga och varma herrjackor!

Oavsett om du letar efter en tunnare vårjacka, skaljacka, regnjacka eller en härlig parkas för att hålla kylan och vätan borta så hittar du dina nya herrkläder hos Scorett. I vårt utbud av herrjackor hittar du även varma fodrade dunjackor, perfekt när vintern kommer. Föredrat du jacka med luva, avtagbar luva eller ingen luva? Flera av våra jackor för killar finns i många olika varianter, färger och storlekar.

 

Regnjackor till herr

Hos Scorett hittar du flera snygga regnjackor till män från Stenk - ett svenskt varumärke som gör regnkläder och skor för omväxlande väder. Tänk också på att jobba med lager-på-lager tekniken! Ibland slår vädret om snabbt och plötsligt skiner solen efter ett ösregn, och då kan det vara skönt att ha t.ex. en skön tröja eller lättviktsjacka under. Är det kallare väder kan du ha en vadderad väst under regnjackan som värmer mot kylan. 

 

Vinterjackor till herr

Canada Snow har flera olika vinterjackor till män, ett perfekt val när du vill ha en snygg stil men samtidigt en funktionell vinterjacka som håller dig varm i alla väder. Förutom vinterjackor för kyla så har Canada Snow även mysiga tofflor som värmer skönt på vinterns kalla golv hemma. 

 

Så tar du hand om din jacka

En jacka är bästa skyddet mot kyla, regn och vindar men det står också emot smuts av alla dess slag. Om du tar hand om din jacka och vårdar den kommer du kunna ha dina kläder år efter år. Ett tips är att försöka vädra jackan så mycket som möjligt. Att tvätta sliter mycket på kläderna och är inte snällt mot miljön. Försök behandla fläckar direkt genom att tvätta bort med en våt trasa. Om du trots allt blir tvungen att tvätta din jacka, kan du läsa mer om hur du tar hand om din dunjacka här.

 

Shoppa herrjackor online

Du shoppar våra herrjackor enkelt online här på scorett.se, alltid med fri frakt och retur till butik. Du är även varmt välkommen till din närmaste Scorettbutik där du har möjlighet att få hjälp av vår proffsiga personal.