Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Strumpor & Underställ

Sockar för män är ett ofta underskattat men ändå viktigt plagg i en komplett outfit. Dessa små detaljer spelar en stor roll när det gäller både komfort och stil. 

Shoppa stumpor för herr online

Sockar för män är ett ofta underskattat men ändå viktigt plagg i en komplett outfit. Dessa små detaljer spelar en stor roll när det gäller både komfort och stil. 

 

Varma sockar för herr med hög kvalitet

Strumpor, sockar, steps, raggsockar, sneakersocks, skidstrumpor - kärt barn har många namn. Det behöver inte vara krångligt att shoppa strumpor för herrar. Här har vi samlat alla sockar och strumpor för män så att du enkelt kan hitta det du söker efter. Vi på Scorett har strumpor till vardags och fest. Hos oss hittar du garanterat något som passar till dina skor och din stil. Du hittar allt från randiga strumpor till sköna ankelstrumpor i bambu. 

 

Oavsett om det är för vardagligt bruk, formella tillfällen eller sportaktiviteter, finns det ett brett utbud av sockar för att tillgodose olika behov och preferenser. För vardagsbruk är bomullssockar ett populärt val. Dessa sockar är tillverkade av mjuk och andningsbar bomull och är bekväma att bära under hela dagen. De finns i olika längder, från ankelsockar till knästrumpor, och kan vara enfärgade eller mönstrade för att passa olika stilar och smaker. Bomullssockar är också lätta att tvätta och underhålla, vilket gör dem till ett praktiskt val för dagligt bruk.

 

För formella tillfällen är dressade sockar det bästa valet. Dessa sockar är vanligtvis tillverkade av finare material som ull eller silke och har en tunnare och mer eleganta design. De finns oftast i enfärgade eller diskreta mönster för att matcha formella kläder och skor. Dressade sockar är också vanligtvis längre, så att de når upp till underbenet för att ge en polerad och stilfull look.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.