Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Regnkläder

Att vara väl förberedd för regniga dagar är viktigt för att hålla sig torr och bekväm i alla väderförhållanden.

Shoppa regnkläder för herr online

Att vara väl förberedd för regniga dagar är viktigt för att hålla sig torr och bekväm i alla väderförhållanden.

 

Praktiska regnkläder för herrar

Vi på Scorett har fina och praktiska regnjackor och regnbyxor i olika modeller och färger så att du enkelt kan hitta det som passar dig och din livsstil bäst. Du hittar även regncape, fodrad med fleece eller ofodrad här. Med våra herrkläder kan du hålla dig torr och snygg trots att regnet öser ner. 

 

Regnkläder är ett oumbärligt plagg för män som lever i områden med regnigt eller fuktigt klimat. Att vara väl förberedd för regniga dagar är viktigt för att hålla sig torr och bekväm i alla väderförhållanden. Regnkläder för herrar omfattar vanligtvis regnjackor och regnbyxor, som båda spelar en viktig roll i att skydda mot nederbörd.

 

Regnjackor för herrar är speciellt utformade för att vara vattentäta och vindtäta samtidigt som de erbjuder andningsförmåga. De är tillverkade av material som PVC, polyuretan eller Gore-Tex, som är kända för att stå emot regn och samtidigt släppa ut överskottsvärme och fukt från kroppen. Detta gör att man kan hålla sig torr och bekväm under regniga förhållanden utan att bli överhettad.

 

Regnjacka och regnbyxor för herr online

För att komplettera regnjackan kan regnbyxor vara ett bra tillskott. Dessa byxor är också vattentäta och vindtäta för att hålla benen torra under regniga förhållanden. De är vanligtvis tillverkade av samma material som regnjackor och har elastiska midjor, justerbara benslut och ibland till och med dragkedjor för enkel på- och avtagning över andra kläder. Regnbyxor är idealiska för utomhusaktiviteter som vandring, fiske eller cykling när man behöver extra skydd mot regn och väta.

 

Genom att välja vattentäta och vindtäta material, bra passform och funktionella detaljer kan män vara väl förberedda för regniga dagar och fortsätta sina aktiviteter utan att bli blöta eller obekväma.

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.