Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Fodrade

Fodrade gummistövlar för herr är en mångsidig och praktisk skoalternativ som kombinerar komfort, värme och skydd mot våta och kalla väderförhållanden. Dessa stövlar utgör ett utmärkt val för män som behöver skydda sina fötter och hålla sig torra i regn, snö eller leriga förhållanden.

Färg
Storlek
Material
Varumärke
Pris

1 träff.

Shoppa fodrade gummistövlar för herr online

Fodrade gummistövlar för herr är en mångsidig och praktisk skoalternativ som kombinerar komfort, värme och skydd mot våta och kalla väderförhållanden. Dessa stövlar utgör ett utmärkt val för män som behöver skydda sina fötter och hålla sig torra i regn, snö eller leriga förhållanden.

 

Fodrade gummistövlar är utformade för att klara våta och kalla väderförhållanden. Den vattentäta konstruktionen ger ett effektivt skydd mot regn och snö, vilket gör dem perfekta för promenader i våta områden, trädgårdsarbete, eller aktiviteter som kräver att fötterna förblir torra. Deras förmåga att motstå vatten och fukt ger en känsla av trygghet och bekvämlighet när vädret inte är det bästa.

 

Vad som särskiljer fodrade gummistövlar från traditionella gummistövlar är det extra lagret av isolering som finns i stövelns foder. Detta isolerande material, som ofta är fleece eller ull, hjälper till att hålla fötterna varma även i kalla temperaturer. Det är idealiskt för de som bor i områden med kalla vintrar eller de som behöver stövlar som fungerar året runt.

 

En annan fördel med varmfodrade gummistövlar är deras mångsidighet. De finns i olika stilar, färger och mönster, vilket gör det möjligt att hitta ett par som passar din personliga smak och stil. Från de klassiska enkla svarta gummistövlarna till mer färgstarka eller mönstrade alternativ, finns det fodrade gummistövlar för alla tillfällen. 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.