Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/herr/skor/sneakers/vita

Vita sneakers

Vita sneakers för herrar är en tidlös och mångsidig modeaccessoar som har stått emot tidens tand och fortsätter att vara en populär val i garderober runt om i världen. Denna klassiska sko kombinerar stil och komfort på ett sätt som få andra skor kan göra.

Storlek
Material
Varumärke
Pris

87 träffar.

Shoppa vita sneakers för herr online

Vita sneakers för herrar är en tidlös och mångsidig modeaccessoar som har stått emot tidens tand och fortsätter att vara en populär val i garderober runt om i världen. Denna klassiska sko kombinerar stil och komfort på ett sätt som få andra skor kan göra.

 

En av de främsta fördelarna med vita sneakers är deras mångsidighet. Dessa skor är nämligen enkla att anpassas till olika stilar och tillfällen. Du kan böra dem tillsammans med ett par snygga jeans för en avslappnad look eller matcha dem med kostymbyxor för en mer formell stil.

 

Deras neutrala färg gör dem till en perfekt grund för att experimentera med olika klädkombinationer. Komfort är en annan viktig faktor som bidrar till populariteten hos sneakers. Många tillverkare fokuserar på att skapa skor med bra dämpning och stöd för att säkerställa att användarna kan bära dem under långa perioder utan att uppleva obehag. Detta gör dem inte bara till ett stilfullt val utan också till ett praktiskt och bekvämt alternativ för vardagsbruk.

 

När det gäller design och detaljer varierar vita sneakers för herrar enormt. Från klassiska canvas-skor till läderalternativ och tekniska material, finns det en mängd olika alternativ att välja mellan. Mönster, broderier och olika snörningsalternativ ger möjlighet att uttrycka sin personliga stil genom dessa enkla, men effektfulla skor.

 

Handla vita sneakers för herr hos Scorett

Oavsett om du är ute efter att fånga upp en retrostil eller följa de senaste trenderna, kommer vita sneakers för herrar sannolikt att vara en viktig del av din skogarderob. Klicka hem dina favoriter redan idag eller besök din lokala Scorettbutik.

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.