Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Innetofflor

Innetofflor är ett oumbärligt tillskott till herrgarderoben, som erbjuder en kombination av komfort, värme och stil när man vistas inomhus.

Färg
Storlek
Material
Varumärke
Pris

35 träffar.

Shoppa innetofflor för herr online

Innetofflor är ett oumbärligt tillskott till herrgarderoben, som erbjuder en kombination av komfort, värme och stil när man vistas inomhus.

 

Oavsett om du spenderar mycket tid hemma, arbetar på distans, eller bara vill ta det lugnt efter en lång dag, kommer rätt par innetofflor att göra din upplevelse av att vara hemma ännu bättre. Låt oss utforska världen av herrtofflor för inomhusbruk och de många aspekter som gör dem så populära och mångsidiga.

 

Innetofflor för inomhusbruk är främst utformade med fokus på komfort. Deras mjuka innersulor och vaddering ger fötterna en avlastning från trycket som uppstår när vi går eller står under längre perioder. Den underbara  komforten gör det enkelt att glömma bort att man har på sig skor inomhus och tillåter fötterna att slappna av fullt ut. Det är inte bara komforten som är viktig utan också värme och isolering, särskilt under kalla årstider. Många innetofflor är fodrade med material som ull eller fleece för att hålla fötterna varma och bekväma.

 

Tofflor för herr kommer i en mängd olika stilar och mönster, vilket gör det enkelt att hitta ett par som passar din personliga smak och inredning i hemmet. Från klassiska mockasin-tofflor till mer moderna och stilfulla alternativ finns det något för alla. Oavsett om du föredrar en enkel och stilren design eller vill ha tofflor med färgstarka mönster, finns det alternativ som kan komplettera din inomhusmiljö.

 

Inomhus tofflor för herr tillverkas i olika material, och valet av material kan påverka komforten och hållbarheten. De vanligaste materialen inkluderar:

  • Läder: Läderinnetofflor ger en tidlös och stilfull look samtidigt som de är slitstarka och hållbara. De formar sig också efter foten med tiden för en bekväm passform.

  • Mocka: Mockasin tofflor är kända för sin mjuka och smidiga känsla. De är lätta och ger en avslappnad och avslappnad stil.

  • Tyg och ull: Tyg- eller ullfodrade tofflor är perfekta för kallare klimat och ger extra värme och komfort. De är ofta lätta att tvätta och hålla rena.

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.