Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/herr/skor/veganskor

Veganskor

Veganska herrskor är ett etiskt och miljövänligt alternativ för män som vill göra medvetna val när det gäller deras skogarderob.

Färg
Storlek
Varumärke
Varugrupp
Pris
Sortera efter

2 träffar.

Veganska herrskor online

Veganska herrskor är ett etiskt och miljövänligt alternativ för män som vill göra medvetna val när det gäller deras skogarderob.

Herrskor utan animaliska produkter

Dessa herrskor är tillverkade utan att använda några animaliska produkter och är därmed helt fria från läder, mocka eller andra djurderivat. Istället använder veganska skor innovativa och hållbara material som efterliknar utseendet och känslan av traditionella skor.

En av de populära materialen som används i veganska skor är syntetiskt läder eller konstläder. Detta material är tillverkat av olika polymerer och ger en liknande utseende och känsla som äkta läder. Det är också mer hållbart och lättare att rengöra än traditionellt läder. Syntetiskt läder är också tillgängligt i olika färger och texturer, vilket ger många alternativ för att matcha olika stilar och smaker.

 

Vart köper jag veganska herrskor?

Här hittar du veganskor som är etiskt och hållbart producerade från välkända varumärken. Samtliga veganska skor är tillverkade i 100% veganska material. Bra för fötterna, och inte minst ett mer hållbart alternativ för planeten samt livet på den! 

Veganska herrskor finns i en mängd olika stilar och modeller för att passa olika tillfällen och aktiviteter. Från klassiska och eleganta affärsskor till avslappnade sneakers och kängor, finns det något för varje mans smak och preferens. Veganska herrskor är också tillgängliga i olika prisklasser, vilket gör det möjligt för män med olika budgetar att välja hållbara och etiska alternativ.

Förutom att vara etiskt och miljövänligt har veganska herrskor också fördelar som komfort, hållbarhet och lång livslängd. De är ofta tillverkade med fokus på ergonomisk design och kvalitetskonstruktion för att ge optimal komfort och stöd för fötterna. Dessutom är de ofta lätta och flexibla, vilket gör dem bekväma att bära under långa perioder.

Vi på Scorett har valt att erbjuda skor utan animaliska komponenter för att värna om djur och natur och ge ett högkvalitativt alternativ för de som av etiska skäl inte vill använda produkter som innehåller animaliska komponenter. Här hittar du alla våra veganska herrskor, helt fria från animaliska produkter.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.