Sparade produkter

Laddar favoriter...

Skor med fårskinn

När vinterns kalla vindar börjar nypa och snön täcker marken, är det dags att omfamna värmen och komforten som vinterskor fodrade med mjukt fårskinn ger. Det är ett funktionellt och mjukt naturmaterial som vanligtvis används som foder och innersulor i skor eller tofflor. Värme och komfort: Fårskinn är känt för sin förmåga att hålla fötterna varma och bekväma, särskilt under kalla väderförhållanden. Fårets naturliga isoleringsegenskaper gör att skorna behåller värmen och hjälper till att reglera temperaturen, vilket gör dem perfekta för vinterbruk. Använd gärna ett par ullsockar inuti din fårskinnstoffel eller sko för maximal värmeisolering. Andningsförmåga: Fårskinn är ett material som andas naturligt och hjälper till att hålla fötterna varma och torra genom att absorbera fukt. Detta minskar risken för dålig lukt och fotsvamp. Naturprodukt: Fårskinn är en naturprodukt från får som är bra både för dig och miljön. Om du söker efter värme och hållbarhet i dina vinterskor så är skor med fårskinnsfoder ett utmärkt val. Vi vill även upplysa om att fårskinn är ett naturligt material är det viktigt att förstå att färg, täthet och ullens struktur kan skilja sig åt. Varje foder blir därför unika och har sin unika prägel. Låt dina vinterskor med fårskinn bli dina följeslagare under vintern.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_farskinn_1269x842px.jpg

0 träffar.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.