Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/material/sympatex

Skor med Sympatex

Sympatex är en högpresterande och miljövänlig membranteknologi som används i skor för att ge skydd mot vatten och vind samtidigt som den bibehåller andningsförmågan, komforten samt värmen. Det är ett tåligt membran som är 100% vattentätt med vattenpelare >45,000 mm, vilket ger ett effektivt skydd mot regn, snö och slask. Sympatex är kända för sin miljövänliga tillverkningsprocess som är fritt från lösningsmedel och är framställt utan användning av fluorerade kemikalier Dessutom är Sympatex-membranet bluesign-certifierat, vilket garanterar maximalt skydd för miljön och konsumenten. Detta membran är 100% PTFE-fritt.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_material_sympatex_aw23.jpg

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.