Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/material/varmeisolerande-innersulorCanada Snows produkter är ofta konstruerad med flera skikt av värmeisolerande material för att hålla fötterna varma och bekväma i kalla väderförhållanden. De fyra vanligaste skikten som används i innersulan för att isolera mot kylan är: 


1. Fårskinn: Genom att använda fårskinn i innersulan får du utmärkt, naturligt värmeisolering. Fårskinn har även en förmåga att absorbera fukt. 

2. Aluminium: Detta hjälper till att förbättra isoleringen och behålla värmen i skorna. Genom att använda ett skikt av aluminium i innersulan skapar det en barriär mot den kalla marken och reflekterar kroppsvärmen tillbaka mot foten.

3. Thinsulate: Är ett värmeisolerande material som används i vinterskor då det ger en exceptionell värmeisolering. Materialet har även en god andningsförmåga vilket innebär att det kan reglera fukt och svett. 

4. Återvunnen kork: Genom att inkludera kork i innersulan kan skorna bidra till att hålla fötterna varma. Kork är även känt för din naturliga stötdämpande förmåga som ger ökad komfort när du bär skorna under längre perioder. Materialet har även en god andningsförmåga, vilket innebär att det tillåter luft att cirkulera inuti skon.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.