Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/material/vattenavvisande-mocka

Vattenavvisande mocka

Vattenavvisande mocka har genomgått en behandling som gör mockan vattenavvisande upp till ca 2 timmar. Denna behandling är helt fri från flourkarboner och gör även materialet smutsavvisande vilket sin tur gör att skorna håller längre. För att hålla skor i vattenavvisande mocka i bästa skick ska du rengöra skorna regelbundet med en mockaborste. När du inte använder dina skor ska du förvara dina skor på en sval och torr plats med skoblock i så att skorna behåller sin form och mjukhet. Om dina skor med vattenavvisande mocka blir blöta ska du låta dem lufttorka. Använder du dina skor dagligen ska du behandla skorna med vattenavvisande medel regelbundet.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_material_mocka_aw23.jpg

Storlek
Varumärke
Dam/Herr/Barn/Acc
Pris
Sortera efter

47 träffar.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.