Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/material/vibram

Vibram sulor

Vibram är en Italiensk sultillverkare som specialiserar sig på att tillverka högteknologiska gummisulor. De är konstruerade med ett unikt mönster som ger ett utmärkt grepp på olika ytor, inklusive vått och halkigt underlag. Skor med Vibram-sula är därför ett idealiskt val för skor som ska användas utomhus, särskilt i terräng där bra grepp är avgörande. Det högkvalitativa gummit är tåligt och slitsrakt. Sulorna är utformade för att motstå dagligt slitage och tåla tuffa förhållanden, vilket gör dem perfekta för utomhusaktiviteter. Många av Vibram-sulor har inbyggd stötdämpning, vilket är särskilt viktigt i vandringskängor, där sulorna hjälper till att minska belastningen på fötterna och lederna. Sulorna uppfyller höga kvalitetsstandarder och testas noggrant för att säkerställa deras prestanda och hållbarhet. Detta har gjort Vibram till ett pålitligt val för skotillverkare över hela världen.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_material_vibram_aw23.jpg

Storlek
Varumärke
Dam/Herr/Barn/Acc
Pris
Sortera efter

24 träffar.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.