Sagolika bröllopsskor

Ska du gifta dig, eller har du bestämt dig för att vara den bäst klädda gästen? Få din bröllopsstil komplett med ett par riktigt fina damskor. Här hittar du några av våra sagolika brudskor till både vigseln och festen – allt från sköna, vita högklackade till magiskt vackra ballerinaskor.

 

 

Sapri Ballerina 1.200 SEK
Navile Pumps Mocka 1.300 SEK
Avola Sandaletter 1.400 SEK
Navile Pumps 1.300 SEK
Villini Pumps 1.300 SEK

 

Bröllopsskor med låg klack.

Ett bekvämt alternativ till bröllopsdagen är ett par vita bröllopsskor med låg klack. Lågklackade damskor är bekväma att bära under längre perioder eftersom de minskar belastningen på både fötterna och ryggen. Dessutom är bröllopsskor med låg klack en stor favorit till festen, så att du orkar dansa hela dagen... Och natten. Med andra ord är de en perfekt sko för dig som inte är van vid att gå i höga klackar, men ändå vill känna sig festlig och vacker på sin stora dag. Dessa skor kan du matcha till en elegant klänning med långa ärmar och öppen rygg.

Bröllopsskor - låg klack 

 

 

Stilrena bröllopsskor som är sköna att gå i.

Går du och din partner i giftastankar? Hos oss hittar du fina, lyxiga och bekväma brudskor för både vigseln och festen. Låt din speciella dag bli ännu vackrare med våra fina damskor – vi har något för alla blivande brudar. En klassisk pumps i vitt skinn med en fantastisk komfort passar till både långa, graciösa klänningar med spets. Medan ett par sandaletter med remmar är fint tillsammans med en enklare romantisk klänning. 

 

Alla kvinnor vet att det är viktigt att ha rätt sko - viktigast av allt är det på ens egna bröllop. Bröllopsskorna ska vara eleganta, näpna och bekväma utan att mista sin feminina finess och givetvis ska de även matcha bröllopsklänningen. Med vårt breda utbud är dina bröllopsskor bara ett klick bort. Upptäck våra eleganta bröllopsskor som är rent av sagolika. Vilket blir ditt favoritpar?

Bröllopsskor 

 

 

Romantiska brudskor med kilklack. 

Kan det bli mer romantiskt? Med ett par bröllopsskor med kilklack kan du känna dig extra fin! Dessa skor ger dig extra höjd och längd till benen samtidigt som de ger stabilitet och bekvämlighet till fötterna. Vi har bröllopsskor med kilklack i olika material och former, vilket ger dig möjlighet att anpassa skon efter din personliga stil och till din bröllopsklänning.

Bröllopsskor - kilklack