Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Bröllopsskor

Ska du gifta dig, eller har du bestämt dig för att vara den bäst klädda gästen? Få din bröllopsstil komplett med ett par riktigt fina damskor. Här hittar du några av våra lyxiga och bekväma brudskor för både vigseln och festen.

Bröllopsskor med låg klack

Ett bekvämt alternativ till bröllopsdagen är ett par vita bröllopsskor med låg klack. Lågklackade damskor är bekväma att bära under längre perioder eftersom de minskar belastningen på både fötterna och ryggen. Dessutom är bröllopsskor med låg klack en stor favorit till festen, så att du orkar dansa hela dagen... Och natten. Med andra ord är de en perfekt sko för dig som inte är van vid att gå i höga klackar, men ändå vill känna sig festlig och vacker på sin stora dag. Dessa skor kan du matcha till en elegant klänning med långa ärmar och öppen rygg.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/shoes_and_trends_brollop_aw23_03.jpg

Pumps till din stora dag

Alla kvinnor vet att det är viktigt att ha rätt sko - viktigast av allt är det på ens egna bröllop. Pumps till bröllop är som små juveler för dina fötter, en elegant och förtrollande detalj som förhöjer hela din bröllopslook till nya höjder av glamour. Dessa skor är en symbol för styrka, skönhet och steg in i en ny fas av livet. Vi har pumps i olika material och former, vilket ger dig möjlighet att anpassa skon efter din personliga stil och till din bröllopsklänning.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/shoes_and_trends_brollop_aw23_02.jpg

Upptäck våra bröllopsskor

Låt dina bröllopsskor vara symbolen för den magi som omger dig under denna dag. Må varje steg fyllas med ödmjukhet och hopp, och dina skor vara en påminnelse om den kärlek du delar och de lyckliga steg ni tar tillsammans in i framtiden. Med vårt breda utbud är dina bröllopsskor bara ett klick bort. Upptäck våra eleganta bröllopsskor som är rent av sagolika. Vilket blir ditt favoritpar?


    Bli vår solemate!

    Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

    Bli medlem
    01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

    Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.