Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Behåll greppet med friktionssulor

Med kallt vinterväder kommer ett varierat underlag och då gäller det att vara förberedd med ett par bra vinterskor med rätt egenskaper. Ett par skor med antihalksula ger dig ett bättre fäste mot hala vägar och minimerar risken för halka. Yttersulan är i en gummiblandning med partier på undersidan som ger ett extra bra grepp. Undvik halkan i vinter och investera i ett par skor med friktionssulor från Canada Snow. Den perfekta skon för dig som vill ha en klassisk curlingkänga - fast med ett ännu bättre grepp!

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_shoes-and-trends_vinerskor-hala-underlag_02.jpg

Skor med spikbroddar

Spikbroddar är ett pålitligt halkskydd där broddarna sätter sig i den hala ytan för maximalt grepp. Sulor med broddar blir som vinterdäck för skorna. Gummispikarna i sulan ger utmärkt grepp på isiga ytor och gör det möjligt att gå på glatta ytor utan att halka - samtidigt som de är skonsamma att gå med även inomhus då broddarna trycks upp när du går mot ett fastare underlag.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_shoes-and-trends_vinerskor-hala-underlag_03.jpg

Vinterskor med utfällbara broddar

Det finns inget smidigare än ett par skor med broddar när det är halt ute! Alpi-system är våra mest avancerade broddar, en modulär halkskyddslösning som gör att du enkelt kan vinkla ut broddarna under skon när underlaget blir halt eller när extra grepp behövs. Ett par skor med broddar är perfekt när det är is, snö eller bara blött och slaskigt ute. Broddarna fälls enkelt och snabbt in med en medföljande nyckel.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_shoes-and-trends_vinerskor-hala-underlag_01.jpg

    Bli vår solemate!

    Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

    Bli medlem

    Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.