Vinterskor med grepp för hala underlag

scorett_skor_för_hala_underlag

Årstiden för härliga och krisipigt kalla utomhusaktiviteter är här! Njut av den härliga vintern och håll dig på fötter med det bästa greppet. Det finns en sula för varje underlag, från blöt snö till halkig gatsten till isiga vägar och sjöar. Läs med om våra olika anti-halk sulor och upptäck vinterskorna som kombinerar funktion och design från Canada Snow.

 

Behåll greppet med friktionssulor

Med kallt vinterväder kommer ett varierat underlag och då gäller det att vara förberedd med ett par bra vinterskor med rätt egenskaper. Ett par skor med antihalksula ger dig ett bättre fäste mot hala vägar och minimerar risken för halka. Yttersulan är i en gummiblandning med partier på undersidan som ger ett extra bra grepp. Undvik halkan i vinter och investera i ett par skor med friktionssulor från Canada Snow. Den perfekta skon för dig som vill ha en klassisk curlingkänga - fast med ett ännu bättre grepp!

Mount Alexis Svart 1.900:- 
Mount Alexis Boots 1.800:-
Quebec Grip Sympatex 2.400:-
Mount Alexis Chelsea 1.800:-
Quebec Grip 2.200:-
Mount Alexis Grön 1.900:-

 


Quebec Grip 1.500:- Curlingkänga i beige mocka med en flexibel anti-slip funktion som ökar greppegenskaperna. Matcha tillsammans med en varm jacka och ett par gosiga vantar en kall vinterdag.


Quebec Grip Sympatex 2.400:- från Canada Snow. Visste du att dessa skor även har ett vatten- och smutsavvisande membran? Perfekt när du behöver ge dig ut i snöslasket! 

  

Vinterskor med utfällbara broddar

Det finns inget smidigare än ett par skor med broddar när det är halt ute! Alpi-system är våra mest avancerade broddar, en modulär halkskyddslösning som gör att du enkelt kan vinkla ut broddarna under skon när underlaget blir halt eller när extra grepp behövs. Ett par skor med broddar är perfeket när det är isigt, snö eller bara blött och slaskigt ute. Broddarna fälls enkelt och snabbt in med en medföljande nyckel. 

Carlyle Kängor 2.200:-
Mount Fiona Boots 2.400:-
Mount Silve Boots 2.000:-
Noel Kängor 2.300:-
Dylan Boots  2.100:-
Mount Carlyle Boots 2.000:-

 


Mount Fiona Dam 2.400:- 
En klassisk curling boots med ovandel i mjukt skinn. Alpi-system och värmeisolerande skikt som håller fötterna varma i kylan.Noel Kängor Herr  2.300:- 
Fina snörkängor för herr, i svart skinn med värmeisolerande skikt som håller markkylan borta från fötterna. Yttersula med inbyggda broddar, perfekt när halkan ger sig till känna!

 

Friktionssulor Utfällbara broddar 

Läs mer:

Vilken vintersko är varmast?
Håll dig varm i vinter
Functional footwear