Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Vinterskor & Kängor

Det är alltid klokt att investera i ett par rejäla och varma vinterskor av god kvalitet. På så sätt håller du fötterna varma och torra samtidigt som du fulländar din vinteroutfit på bästa sätt. 

Färg
Storlek
Material
Varumärke
Pris

163 träffar.

Shoppa vinterkängor och vinterskor för dam online

Det är alltid klokt att investera i ett par rejäla och varma vinterskor av god kvalitet. På så sätt håller du fötterna varma och torra samtidigt som du fulländar din vinteroutfit på bästa sätt. 

 

Varma och stilsäkra vinterskor för dam

Det är alltid klokt att investera i ett par rejäla och varma vinterskor av god kvalitet. Vi har därför samlat alla våra varmfodrade damskor på denna sida, så att du enkelt kan hitta dina nya vinterkängor från välkända varumärken som Canada SnowUgg och Bally. Upptäck vårt sortiment av vinterkängor i material som skinn, nubuck och mocka. Nu kan du vara ute med barnen i pulkabacken och ta promenader i skogen med hunden utan att frysa om fötterna.

 

Vinterkängor med högt skaft och vinterkängor med lågt skaft

Ett par vinterskor med lågt skaft går inte upp så högt över ankeln och är ett perfekt val för dig som vill ha ett par varmfodrade vinterkängor i stadsmiljö eller i lättare terräng. Söker du däremot efter ett par kängor som du kan bära i djupare snö så rekommenderar vi dig att investera i ett par vinterkängor med ett högt skaft som passar bra oavsett terräng och miljö. 

 

Riktigt snygga vinterkängor

För dig som tycker att det är viktigt att ha en snygg vinterkänga att bära till dina vinteroutifts så ska du spana in vinterskorna från varumärket Canada Snow. Matcha dina skor med deras vinterjackor, mössor och handskar för en fulländad look i vinter. Aldrig har vinterskor och vinterkläder varit så snygga och sköna! Vilken vintersko är varmast? Läs mer om vårt köldtest som går ut på att mäta temperaturen i skorna under olika tidsintervaller och temperaturer.

 

Hållbara vinterkängor från Scorett

Det kan vara svårt att veta vilken typ av vinterkänga man ska köpa. Du bär därför fundera på vad syftet är med dina vinterkängor, så att du kan köpa de bästa skorna för just ditt ändamål. Kanske behöver du två varianter av vinterkängor för olika typer av tilltälle? Är du fortsatt osäker på vilka vinterkängor du ska köpa så är du varmt välkommen till våra butiker där vår personal kan hjälpa dig. 

 

Vilka är de bästa vinterskorna?

De bästa vinterskorna är ett par varma kängor eller boots med grepp som stöter bort både fukt och väta, som dessutom håller dig på fötter samtidigt. Upptäck vårt sortiment och hitta dina nya vinterskor från varumärken som bland annat Canada Snow, Dasia och Icebug.

 

Vilka vinterkängor är varmast?

En av våra varmaste vinterkängor är modellen "Quebec Grip Sympatex" från varumärket Canada Snow. Med ett varmt innerfoder och ett vattentätt sympatex-membran håller du dig både varm och torr om fötterna i vinter!

 

När ska man börja använda vinterskor?

När det blir kallare ute och den första frosten lägger sig brukar det vara lagom att börja använda sina vinterskor. När temperaturen minskar vill vi hålla oss varma om fötterna och då kan det vara en god idé att byta till ett par varmfodrade vinterskor.

 

Varför ska man ha varmfodrade vinterskor?

Ett par varmfodrade vinterskor är A och O för att inte frysa om fötterna i vinter. Det varma innerfodret isolerar och skyddar mot låga temperaturer och säkerställer ett varmt klimat för fötterna.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.