Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Vandringsskor

Till familjens hikingäventyr eller friluftsdagar med skolan är det viktigt med rätt sorts vandringskängor och trekkingskor även för de små!

Färg
Storlek
Material
Varumärke
Pris
Sortera efter

30 träffar.

Shoppa vandringskor för barn online

Till familjens hikingäventyr eller friluftsdagar med skolan är det viktigt med rätt sorts vandringskängor och trekkingskor även för de små!

 

Skor till friluftsdagar med förskolan

Vandringsskor för barn är en fantastisk investering för att uppmuntra barn att utforska naturen och delta i utomhusaktiviteter. Dessa speciellt utformade skor erbjuder komfort, stöd och skydd för barnets fötter när de ger sig ut på äventyr i terrängen.

 

Dessa barnskor har stabilitet, god andningsförmåga, slitstarka och håller vattentätt. Med kardborreband eller lättare snörning säkrar att skorna sitter på plats i såväl tuffare terräng som på upptrampade stigar, och i vårt sortiment hittar du både höga och lägre skaft. Påbörja äventyret online med oss på Scorett!

 

Vandringsskor för barn är utformade för att erbjuda bra stöd för fotlederna och fotbågen. Deras konstruktion är anpassad för att ge stabilitet och minska risken för vrickningar eller skador under vandringar eller andra utomhusaktiviteter. Dessa skor har oftast en förstärkt tådel för extra skydd och hållbarhet.

 

Hos Scorett hittar du pålitliga vandringsskor och vandringskängor för barn från varumärken som Zero CViking och Gulliver

 

Rätt storlek på vandringskor för barn

När du väljer vandringsskor för ditt barn är det viktigt att se till att de har rätt storlek och passform. Skorna bör ge tillräckligt med utrymme för tårna att röra sig och möjliggöra en naturlig fotrörelse. Att välja skor med en flexibel sula och bra vriststöd kommer att hjälpa till att främja en sund fotutveckling hos ditt barn. Är du osäker på vilken storlek du ska köpa? Besök din närmsta Scorettbutik där du kan få råd, tips och personlig service från vår kunniga personal. 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.