Fodrade

Mysigt fodrade gummistövlar.

Under våra kallare månader så är det skönt att kunna stoppa in sina fötter i ett par mjuka, mysiga och fodrade gummistövlar. Vi som bor i Sverige vet att regnet öser ner även under höst, vinter och kalla vårdagar. Med ett par fodrade gummistövlar säkerställer du att dina fötter kommer hållas torra från regn, blöt snö och vattenpölar, men även att dina fötter håller dig varma. Vi på Scorett erbjuder ett fint sortiment av gummistövlar för dam som är fodrade. Upptäck vårt utbud och klicka hem dina favoriter redan idag.

 

Fodrade gummistövlar när det är blött och kallt

Ett par fodrade gummistövlar gör sig lika bra i storstaden som ute på landet, och är det givna valet av sko när du ska promenera med hunden, skogspromenader och i ovädret som råder när du ska till jobbet, förskolan, gymmet eller kolonilotten. Så fort hösten kommer och temperaturen sjunken under 10 plusgrader så bör du ställa undan dina gummistövlar och i stället plocka fram dina fodrade skor. För dig som tycker att det är bökigt att få sockarna att sitta på plats, kan glädjas åt att vara strumplös i dina fodrade gummistövlar för dam.

 

Fodrade gummistövlar med fina detaljer

Vi på Scorett erbjuder fodrade gummistövlar av god kvalitet, i flera härliga färger och från välkända varumärken som STENK och Tretorn.

 

Skovård för fodrade gummistövlar

För att dina nya fodrade gummistövlar ska hålla sig fina så länge som möjligt så rekommenderar vi dig att tvätta dina skor regelbundet. Detta för att få bort alla salter i maken som annars kan torka ut gummit. Om du vill vara riktigt rädd om dina gummistövlar så kan du komplettera din rutin med lite skovård som ger glans åt gummit. Läs gärna mer om hur du på bästa sätt sköter om dina gummistövlar här.