VISAR 1-24 (50)1 2 3 Sista 100 per sida

Stövlar med hög klack

Stövlar med hög klack till fest

Ett par stövlar med hög klack kan lyfta vilken look som helst. Kombinera dina stövlar med en läderkjol för en riktigt kaxig festoutfit eller klä upp ett par jeans. Här har vi samlat våra populäraste stövlar med en klackhöjd på 7 cm och uppåt. Vilken klackhöjd väljer du? 

 

Hitta dina stövlar med klack

Oavsett om du söker ett par knähöga stövlar med klack eller ett par ankelboots så har vi på Scorett något för dig. För dig som har en sportigare stil kan ett par stövlar med kilklack passar bra. Gillar du däremot en mer uppklädd look kan en hög, smal klack passa fint till ett par kostymbyxor. Och för dig som verkligen vill ta ut svängarna är ett par lårhöga stövlar med hög klack riktigt kaxigt. Matcha med en kort klänning eller kjol för att framhäva skorna till max. 

 

Boosta din outfit med ett par snygga high heel boots! 

Vi på Scorett har ett stort utbud av stövlar och boots med hög klack. Välj mellan flera olika färger och material. Ett par högklackade stövlar i mocka är snyggt på hösten när det börjar bli lite kallare medan ett par stövlar i skinn är elegant året runt. För dig som söker de optimala partystövlarna kan vi rekommendera ett par i lack från Tiamo - du kommer garanterat bli festens mittpunkt. 

 

Vilken klackhöjd ska jag välja? 

Utgå från den klackhöjd som du känner dig mest bekväm i. Kanske börjar du med ett par stövlar som har en klack på 8 cm, eller så går du direkt på en högre variant. Provgå gärna skorna hemma eller i butik innan du ger dig ut på stadens gator för att veta att du trivs i skorna. En bredare klack är lättare att gå i för dig som är ovan, och du kan även testa en stövel med platåsula. Det ger också en stabilare känsla på foten. Är du van att gå i högklackade stövlar kan en smalare stilettklack vara snyggt, perfekt till festen. Läs mer om olika klackstilar här, eller fråga någon av vår kunniga personal i butik. 

Förutom höjden på stövlens klackhöjd kan du även fundera på stövelns skafthöjd. På Scorett hittar du allt från lägre skafthöjd upp till lårhöga stövlar med hög klack. Ett par stövlar med lägre skafthöjd, även kallat stövlett, passar fint till exempelvis en midikjol. 

Köp dina högklackade stövlar online eller i butik

Varmt välkommen till Scorett för att handla dina högklackade stövlar. Vi har stövlar från populära varumärken som t.ex. Dasia och K.Cobler. Handla stövlarna online på scorett.se eller i någon av våra butiker. Vår kunniga personal guidar dig fram till rätt stövlar för rätt tillfällen.