Knähöga stövlar

Snygga knähöga stövlar för kvinnor

Ett par knähöga stövlar, eller overknee som de också kallas, är stövlar som går över knät och är ett bra val om du vill bära något nytt, enkelt och snyggt i höst och vinter. Bilder på overknee stövlar influerar i sociala medier och skapar ett starkt vill-ha-begär. Men ska man köpa overknee stövlar med eller utan klack? Ett par stövlar utan klack är perfekta till kontoret medan ett par med klack gör sig snyggt till middag på stan och festen med tjejkompisarna. Vi på Scorett har moderna och sköna stövlar med högt skaft av hög kvalitet. Gör ett bra beslut och köp ett par knähöga stövlar – du kommer att tacka dig själv varje år! Se hela vårt utbud av stövlar här

Hur stylar man knähöga stövlar?

Ett par stövlar som går över knäna gör sig bäst tillsammans med korta kjolar och mini klänningar. På så sätt får skorna mycket fokus! Men det är väldigt snyggt att bära tillsammans med stickade maxiklänningar eller midiklänningar med slits. För dig som gillar att bära jenas så är det även snyggt att stoppa in ett par raka jeans ner i skaftet på stövlarna. Eller varför inte bära dina höga stövlar tillsammans med tights, linne och en stor blazer. Tillsammans med knöhöga stövlar, glänsande smycken och en väska är du redo att ta dagen med storm. Tips: på hösten kan bära strumpbyxor under stövlarna och när vinterkylan kommer så kan du hålla dig varm genom att bära ett par overknee strumpor i ull under de lårhöga stövlarna.

Köp knähöga stövlar online eller i butik

Upptäck de senaste, trendiga knähöga stövlar i material som skinn och mocka. Hos oss hittar du stövlar från välkända varumärken som trendsäkra K.Cobler och klassiska Novita. Köp dina nya knähöga stövlar online eller i butik.