Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Tygskor

Tyskor är designade för att ge dig en sofistikerad och polerad look oavsett tillfälle. Med sin distinkta och karakteristiska design förkroppsligar de en tidlös elegans som aldrig går ur modet. 

Färg
Storlek
Material
Varumärke
Pris

9 träffar.

Tygskor för dam online

Tyskor är designade för att ge dig en sofistikerad och polerad look oavsett tillfälle. Med sin distinkta och karakteristiska design förkroppsligar de en tidlös elegans som aldrig går ur modet. 

 

Sköna tygskor för alla tillfällen

Är det dags att investera i ett par enkla vardagsskor? Tygskor för dam är praktiska och bekväma skor som är en given favorit på sommarhalvåret när värmen börjar stiga. Med bekväma sulor och välsittande passform passar dessa damskor lika bra till ljumna sommarkvällar som till shoppingrundorna på stan. Släng på dig ett par vita tygskor till sommarens shorts, festens kavajklänning och vårens ljusa jeans. Det bästa med tygskor är att det är enkelt att rengöra skorna i efterhand. Läs mer i vårt Shoes & Trends om hur du tar hand om dina skor här: Rätt skovård till rätt material. Tygskor förknippas med varumärken som Vans och Converse, men idag är det allt fler varumärken som tillverkar bekväma tygskor för dam. Här har vi samlat alla våra tygskor så att du enkelt kan hitta en sko som passar just dig.

 

Fina tygskor för varma dagar

Tygskor är perfekt för varma dagar, och ger ett somrigare uttryck än läderskor. Upptäck våra tygskor på Scorett – vi har damskor med högt och lågt skaft, i färger som svart, vit och blå tygskor. Här hittar du våra trendiga tygskor från välkända varumärken som SweeksVagabondVans och Gant

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.