Sparade produkter

Laddar favoriter...

Dunjacka

För herrar som vill fortsätta vara aktiva och snygga i vinterns kyla finns det inget bättre val än en högkvalitativ dunjacka. Nedan hittar du vårt utbud av dunjackor i herrmodeller.

Dunjacka för herr

För herrar som vill fortsätta vara aktiva och snygga i vinterns kyla finns det inget bättre val än en högkvalitativ dunjacka. Nedan hittar du vårt utbud av dunjackor i herrmodeller.

 

Dunjackan har länge varit en pålitlig följeslagare under vintermånaderna, och dess popularitet bara växer med åren. Här är allt du behöver veta om varför dunjackor är så fantastiska och hur du kan välja den bästa för dina behov. Det första som kan vara bra att känna till att den tjockaste dunjackan inte nödvändigtvis är den varmaste. Isoleringsförmågan bestäms nämligen av dunets spänstighet och dunblandningen (andelen dun kontra fjäder). Ett plagg kan exempelvis vara märkt med 95 % dun och 5 % fjädrar, detta är den varmaste blandningen man kan få tag på.

 

En tunn dunjacka är ett mycket mångsidigt plagg som passar perfekt för användning året runt, både som ett fristående plagg och som ett lager tillsammans med en skaljacka. Beroende på aktivitet kan det vara läge att fundera på om dunjackan ska bäras innanför eller utanpå skalplagget. Ska du vara väldigt aktiv med korta pauser är det bättre med dunjackan ytterst för att skapa bra isolation. Å andra sidan, om du förväntar dig vara mindre aktiv eller inaktiv under längre perioder, kan det vara mer lämpligt att bära dunjackan som ett mellanlager, under din skaljacka.

 

En tjockare dunjacka har i utgångspunkt samma funktioner och användningsområden som en tunn dunjacka. Den största skillnaden är att den är mer isolerande och ofta har ett vind- och vattentätt material ytterst. Dessa är ämnade för att ge maximal värme och samtidigt väga så lite som möjligt för att inte lägga extra vikt på kroppen eller i packningen.

 

Dunjacka för herr online och i butik

När du letar efter den perfekta dunjackan för herr är det viktigt att överväga din personliga stil, behov och budget. Investera i en högkvalitativ dunjacka och den kommer att vara din trogna följeslagare genom de kallaste vintermånaderna i många år framöver. Oavsett om du är ute efter värme, stil, mångsidighet eller hållbarhet, kommer din dunjacka att uppfylla dina förväntningar och inspirera dig att omfamna vinterns utmaningar med självförtroende och stil. Klicka hem din favorit idag eller besök din närmsta Scorettbutik för personlig service! 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.