Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Vinterkängor

När vintern närmar sig är det viktigt att se till att barnen har rätt skor för att möta kylan, snön och halkan.

Sortera efter

70 träffar.

Vinterskor för barn online

När vintern närmar sig är det viktigt att se till att barnen har rätt skor för att möta kylan, snön och halkan.

 

Varma vinterskor för barn i alla åldrar

Det är alltid klokt att investera i ett par rejäla och varma vinterskor av god kvalitet. På så sätt håller du fötterna varma och torra samtidigt som du fulländar din vinteroutfit på bästa sätt. Vi har därför samlat alla våra varmfodrade barnskor på denna sida, så att du enkelt kan hitta barnens nya vinterkängor från välkända varumärken som Canada SnowUgg och Bally. Nu kan barnen vara ute och leka i pulkabacken i flera timmar utan att frysa om fötterna. 

 

Vinterskor för barn är speciellt utformade för att skydda deras små fötter från kyla, fuktighet och halka. De är tillverkade av material som är vattentäta eller vattenavvisande för att hålla fötterna torra och varma. Ofta är de isolerade med foder av fleece, ull eller syntetiska material för att ge extra värme och komfort.

 

En viktig egenskap hos vinterskor för barn är deras greppsäkra sula. Vinterväder kan vara ogästvänligt och skapa hala och snöiga ytor. Därför är det viktigt att välja skor med sula som ger bra grepp och stabilitet. Mönstret på sulan och materialet som används spelar en avgörande roll för att undvika halkolyckor och göra det lättare för barnet att ta sig fram på vinterns utmanande underlag.

 

En annan viktig faktor att tänka på är isoleringen i vinterskorna. Barnens fötter behöver hållas varma även under de kallaste dagarna. Vinterskor med bra isolering hjälper till att behålla värmen och skydda fötterna från att bli kalla och frusna. Fodret i skorna, oavsett om det är naturlig eller syntetisk isolering, spelar en viktig roll för att hålla fötterna varma och behagliga.

 

Vad ska man tänka på vid köp av vinterkängor för barn?

När du väljer vinterskor för barn är det också viktigt att tänka på komfort och passform. Skorna bör vara tillräckligt rymliga för att låta barnets fötter röra sig bekvämt, men samtidigt inte för stora för att undvika skav eller förlora värme. Flexibiliteten i sulan och den lätta vikten på skorna är också viktiga för att ge barnet en naturlig gång och minska belastningen på fötterna.

 

Vinterskor för barn behöver inte vara tråkiga eller opersonliga. Det finns många olika stilar, färger och mönster att välja mellan för att passa barnets personlighet och preferenser. Välj skor som inte bara är praktiska utan också roliga och attraktiva för att göra det lättare för barnet att vilja bära dem.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.