VISAR 1-24 (151)1 2 3 ... 7 Sista 100 per sida

Svarta sandaler

Svarta sandaler till sommarens alla tillfällen

Är du ute efter ett par sandaler som du kan bära till alla kläder i garderoben? Då ska du satsa på ett par svarta sandaler i sommar! Vi på Scorett erbjuder svarta sandaler i flera härliga modeller: från flip-flop, remsandaler, badtofflor till klassiska svarta sandaler i slip-in modeller. För att du så enkelt som möjligt ska hitta dina nya favoriter har vi samlat alla våra svarta sandaler på en egen landningssida. Här hittar du ett fint sortiment av sandaler från välkända varumärken som Birkenstock, Björn Borg, Dasia, Ecco, Sweeks och Vagabond.

 

Så stylar du svarta sandaler

Ett par svarta sandaler kan du styla till egentligen allt – det är bara din egna kreativitet som sätter gränser. Till vardags och till kontoret kan du bära dessa damskor med en vit t-shirt, en stor skjorta och en satinkjol i svart, beige, rosa eller vit. Ett klassiskt, snyggt och bekvämt alternativ. Till helgen när du ska ner till stranden kan du bära svarta sandaler till strandklänningen. När du ska ut på kvällen med vännerna för att äta middag eller ta en aw så kan du bära svarta sandaler tillsammans med svarta kostymbyxor, dina favorit jeans eller en klänning med en stickad tröja hängandes över axlarna. Svart passar till alla färger och mönster vilket är väldigt tacksamt!

 

Svarta sandaler för dam online och i butik

När du ska köpa ett par nya sandaler är det bra att fundera kring hur användningsområdet för dina sandaler kommer att se ut. Vill du ha ett par svarta sandaler att promenera i, att bära inomhus eller för att höja din outfit? Om du ska promenera mycket är det viktigt att dina sandaler har bra stöd och dämpning för att undvika trötta fötter och blåsor. Vill du däremot klicka hem ett par trendiga sandaler så kanske remsandaler eller fisherman-sandaler är något för dig! på Scorett har ett brett utbud av sandaler för kvinnor – upptäck vårt sortiment av svarta sandaler.