Vita stövletter

Vita stövletter till dam

Vita skor är inte längre enbart något som förknippas med bröllop och student. Nu ser man vita damskor influera på sociala medier, röda mattan och allt fler vågar sig på att bära vita stövletter året runt. Vi är många som redan bär vita sneakers så varför inte våga dig på ett par vita stövletter?

 

Krispigt vita stövletter

Ibland finns det tillfällen då man vill att skorna ska ge ett extra lyft till sin outfit, eller att man vill skapa en ljusare och mer trendmedveten look med enkla medel – då kan ett par vita stövletter vara för dig. Ett par vita stövletter gör sin fina tillsammans med en helsvart outfit där skorna skapar en fin kontrast, men de passar även fint till en ljusare och mer jordnära stil som går ton-i-ton. Eftersom vitt är en neutral färg så går det att bära vita stövletter även till ett färgstarkt klädval. Om du är en person som gillar att bära mycket färg och har flera kostymset i olika färger som rosa, röd, brun och beige så rekommenderar vi dig att testa bära upp din outfit med vita stövletter! Ser du dessutom till att vårda dina nya vita stövletter så håller de sig fina i flera säsonger framöver! Läs mer om våra skovårdstips här.

 

Köp dina vita stövletter online och i butik

Vi på Scorett har vita stövletter för dam i material som skinn och lack från varumärken som Dasia, K.Cobler, Novita och Tiamo. Klicka hem dina favoriter redan idag eller besök närmsta Scorettbutik.