Sparade produkter

Laddar favoriter...

Vita stövletter

Ibland finns det tillfällen då man vill att skorna ska ge ett extra lyft till sin outfit, eller att man vill skapa en ljusare och mer trendmedveten look med enkla medel – då kan ett par vita stövletter vara för dig.

Storlek
Material
Varumärke
Klackhöjd
Pris

6 träffar.

Shoppa vita stövletter online

Ibland finns det tillfällen då man vill att skorna ska ge ett extra lyft till sin outfit, eller att man vill skapa en ljusare och mer trendmedveten look med enkla medel – då kan ett par vita stövletter vara för dig.

 

Vita stövletter till dam

Vita skor är inte längre enbart något som förknippas med bröllop och student. Nu ser man vita damskor influera på sociala medier, röda mattan och allt fler vågar sig på att bära vita stövletter året runt. Vi är många som redan bär vita sneakers så varför inte våga dig på ett par vita stövletter?

 

Krispigt vita stövletter

Ett par vita stövletter gör sin fina tillsammans med en helsvart outfit där skorna skapar en fin kontrast, men de passar även fint till en ljusare och mer jordnära stil som går ton-i-ton. Eftersom vitt är en neutral färg så går det att bära vita stövletter även till ett färgstarkt klädval. Om du är en person som gillar att bära mycket färg och har flera kostymset i olika färger som rosa, röd, brun och beige så rekommenderar vi dig att testa bära upp din outfit med vita stövletter! Ser du dessutom till att vårda dina nya vita stövletter så håller de sig fina i flera säsonger framöver! Läs mer om våra skovårdstips här.

 

Köp dina vita stövletter online och i butik

Vi på Scorett har vita stövletter för dam i material som skinn och lack från varumärken som Dasia, K.Cobler, Novita och Tiamo. Klicka hem dina favoriter redan idag eller besök närmsta Scorettbutik.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.