Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Veganskor

Här hittar du veganskor som är etiskt och hållbart producerade från välkända varumärken. Samtliga veganska skor är tillverkade i 100% veganska material. Bra för fötterna och inte minst ett mer hållbart alternativ för planeten.

Färg
Storlek
Varumärke
Varugrupp
Pris

27 träffar.

Veganska skor för dam

Här hittar du veganskor som är etiskt och hållbart producerade från välkända varumärken. Samtliga veganska skor är tillverkade i 100% veganska material. Bra för fötterna och inte minst ett mer hållbart alternativ för planeten.

Compassion is the new fashion 

Vi på Scorett har valt att erbjuda skor utan animaliska komponenter för att värna om djur och natur och ge ett högkvalitativt alternativ för de som av etiska skäl inte vill använda produkter som innehåller animaliska komponenter. Här hittar du alla våra veganska damskor så som sneakers, tygskor och sandaler helt fria från animaliska produkter. Scoretts sortiment av veganska skro utökas successivt för att möta den ökande efterfrågan.

 

Veganska sneakers

Bland våra sneakers från K.Cobler hittar du flera veganska varianter – helt fria från animaliska produkter! Men att en sko klassas som vegansk handlar inte bara om att den är gjord i veganskt material. Det är hela tillverkningsprocessen som är fri från animaliska produkter – från ovandelsmaterial, till lim och färgämnen. K.Coblers chunky sneakers-modeller kommer i flera olika varianter, som kombinerar både design, komfort och kvalitet. Inspireras av chunky veganska sneakers från K.Cobler här! 

 

Söker du efter vegansk hudvård?

Visste du att du även kan köpa vegansk hudvård på scorett.se? Det svenska varumärket Sweeks har tagit fram en vegansk kroppsserie med en ljuvlig touch av West coast breeze. Kollektionen består av kroppstvål i två olika storlekar, kroppsloation samt fotlotion. För att en produkt ska klassas som vegansk ska den vara tillverkad utan några ingredienser som härstammar från djur, samt fri från animaliska biprodukter. Du kan läsa mer om den veganska hudvårdskollektionen här.

 

Så jobbar Scorett med hållbarhet

Vi vill medverka till att steg för steg minimera våra produkters påverkan på människa och miljö, samtidigt som vi bidrar till att göra vår värld till ett bättre ställe att leva i. Våra värderingar hantverk, kvalitet och hållbart mode genomsyrar vår produktutveckling i alla stadier. Läs mer om Scoretts hållbarhetsarbete här. 

Vi på Scorett utökar ständigt våra hållbara alternativ; idag har vi en stor kollektion att erbjuda våra kunder som inkluderar allt från vegetabiliskt garvat svenskt skinn till innovativa material som Piñatex ® från återvunna material till miljövänligare produktionsmetoder. 

 

Veganskor flera kända varumärken

På scorett.se kan du shoppa veganskor online från flera kända varumärken som t.ex. Adidas, K.Cobler, Sweeks, Dasia och Birkenstock. 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.