VISAR 1-24 (31)1 2 Sista 100 per sida

Veganskor

Compassion is the new fashion 💚 

Här hittar du veganskor som är etiskt och hållbart producerade från välkända varumärken. Samtliga veganska skor är tillverkade i 100% veganska material. Bra för fötterna och inte minst ett mer hållbart alternativ för planeten samt livet på den! Vi på Scorett har valt att erbjuda skor utan animaliska komponenter för att värna om djur och natur och ge ett högkvalitativt alternativ för de som av etiska skäl inte vill använda produkter som innehåller animaliska komponenter. Här hittar du alla våra veganska damskor så som sneakers, tygskor och sandaler helt fria från animaliska produkter. Scoretts sortiment av veganska skro utökas successivt för att möta den ökande efterfrågan.

 

Veganska sneakers

Bland våra sneakers från K.Cobler hittar du flera veganska varianter – helt fria från animaliska produkter! Men att en sko klassas som vegansk handlar inte bara om att den är gjord i veganskt material. Det är hela tillverkningsprocessen som är fri från animaliska produkter – från ovandelsmaterial, till lim och färgämnen. K.Coblers chunky sneakers-modeller kommer i flera olika varianter, som kombinerar både design, komfort och kvalitet. Inspireras av chunky veganska sneakers från K.Cobler här! 

 

Söker du efter vegansk hudvård?

Visste du att du även kan köpa vegansk hudvård på scorett.se? Det svenska varumärket Sweeks har tagit fram en vegansk kroppsserie med en ljuvlig touch av West coast breeze. Kollektionen består av kroppstvål i två olika storlekar, kroppsloation samt fotlotion. För att en produkt ska klassas som vegansk ska den vara tillverkad utan några ingredienser som härstammar från djur, samt fri från animaliska biprodukter. Du kan läsa mer om den veganska hudvårdskollektionen här.

 

Så jobbar Scorett med hållbarhet

Vi vill medverka till att steg för steg minimera våra produkters påverkan på människa och miljö, samtidigt som vi bidrar till att göra vår värld till ett bättre ställe att leva i. Våra värderingar hantverk, kvalitet och hållbart mode genomsyrar vår produktutveckling i alla stadier. Läs mer om Scoretts hållbarhetsarbete här. 

Vi på Scorett utökar ständigt våra hållbara alternativ; idag har vi en stor kollektion att erbjuda våra kunder som inkluderar allt från vegetabiliskt garvat svenskt skinn till innovativa material som Piñatex ® från återvunna material till miljövänligare produktionsmetoder. 

 

Veganskor flera kända varumärken!

På scorett.se kan du shoppa veganskor online från flera kända varumärken som t.ex. Adidas, K.Cobler, Sweeks, Dasia och Birkenstock.