Sparade produkter

Laddar favoriter...

Tygskor

Med bekväma sulor och välsittande passform passar dessa herrskor lika bra till ljumna sommarkvällar som till arbetsdagen.

Färg
Storlek
Material
Varumärke
Pris
Sortera efter

13 träffar.

Köp tygskor för herrar online

Med bekväma sulor och välsittande passform passar dessa herrskor lika bra till ljumna sommarkvällar som till arbetsdagen.

 

Bekväma, enkla tygskor för herr

Behöver du ett par enkla vardagsskor? Våra tygskor för killar har bekväma sulor och en välsittande passform, som passar lika bra till byxor som shorts. Hos oss hittar du fräscha vita tygskor till klassiska canvas skor. Tygskor är praktiska och bekväma skor som är en given favorit på sommaren. Med bekväma sulor och välsittande passform passar dessa herrskor lika bra till ljumna sommarkvällar som till arbetsdagen. Med dess tidlösa silhuetter kan tygskor kombineras med i princip vilken outfit som helst. 

 

Tygskor till herr från kända varumärken

Många som tänker på tygskor tänker nog på Converse eller Vans men idag finns det tygskor till killar från många olika varumärken. Vi på Scorett har tygskor från välkända varumärken som Converse, VansGant och Legend. Tygskor finns med och utan snörning, och med olika höjder på skaften. 

 

Canvasskor till herr

På sommaren är det väldigt skönt med ett par svala och luftiga canvasskor. De passar lika bra till en promenad på stan som till middagen med vänner. Ett par canvas skor matchar du med en avslappnad och ledig klädsel, kanske ett par stuprörsjeans eller ett par chinos. Våra canvasskor för killar finns i många olika färger och mönster, som t.ex svarta och vita tygskor. För dig som är ute efter klassiska tygskor är beige ett par alternativ; lätt att matcha med ett par ljusa chinos eller shorts när det är varmare ute. 

 

Så tar du hand om dina tygskor

Genom att ta hand om dina tygskor får du dem att leva längre. Med rätt produkter och några enkla steg kan du få dina tygskor som nya igen.

- Börja med att borsta bort lös smuts med en mjuk borste.

- Rengör med cleaner gel

- Skydda med protecter för att motverka väta (fri från fluorkarboner)

- Fräscha upp med freshmaker och sula

All vår skovård hittar du här. 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.