Tygskor

Bekväma, enkla tygskor för herr.

Behöver du ett par enkla vardagsskor? Våra tygskor för killar har bekväma sulor och en välsittande passform, som passar lika bra till byxor som shorts. Hos oss hittar du fräscha vita tygskor till klassiska canvas skor. Tygskor är praktiska och bekväma skor som är en given favorit på sommaren. Med bekväma sulor och välsittande passform passar dessa herrskor lika bra till ljumna sommarkvällar som till arbetsdagen. Med dess tidlösa silhuetter kan tygskor kombineras med i princip vilken outfit som helst. 

 

Tygskor till herr från kända varumärken

Många som tänker på tygskor tänker nog på Converse eller Vans men idag finns det tygskor till killar från många olika varumärken. Vi på Scorett har tygskor från välkända varumärken som Converse, VansGant och Legend. Tygskor finns med och utan snörning, och med olika höjder på skaften. 

 

Canvasskor till herr

På sommaren är det väldigt skönt med ett par svala och luftiga canvasskor. De passar lika bra till en promenad på stan som till middagen med vänner. Ett par canvas skor matchar du med en avslappnad och ledig klädsel, kanske ett par stuprörsjeans eller ett par chinos. Våra canvasskor för killar finns i många olika färger och mönster, som t.ex svarta och vita tygskor. För dig som är ute efter klassiska tygskor är beige ett par alternativ; lätt att matcha med ett par ljusa chinos eller shorts när det är varmare ute. 

 

Så tar du hand om dina tygskor

Genom att ta hand om dina tygskor får du dem att leva längre. Med rätt produkter och några enkla steg kan du få dina tygskor som nya igen.

- Börja med att borsta bort lös smuts med en mjuk borste.

- Rengör med cleaner gel

- Skydda med protecter för att motverka väta (fri från fluorkarboner)

- Fräscha upp med freshmaker och sula

All vår skovård hittar du här. 

 

Billiga tygskor för killar

Är du på jakt efter ett par billiga tygskor kan vi rekommendera Scorett Outlet. Här hittar du ett brett sortiment av herrskor till bra priser. Handla enkelt online eller i någon av våra butiker.